Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Segítettek az apátfalvai Pintér családnak

Apátfalva - Cikkünknek köszönhetően segítséget kapott a nehéz sorsú Pintér család Apátfalván.
Megírtuk: a 4 tagú família azért került kiáltástalan helyzetbe, mert a két szülő rokkant, lányuk pedig, aki óvodás kisfiát születése óta egyedül neveli, munkanélküli. Azért, hogy télen fűteni és enni tudjanak, kénytelenek voltak hitelt felvenni. Ezek részleteivel ugyanúgy elmaradásban vannak, mint a közüzemi számlákkal. Mostanra már a gyógyszereiket sem mindig tudják kiváltani.

Azért fordultak végső kétségbeesésükben hozzánk, mert egyszer már kaptak segítséget egy olvasónktól – akkor egy régi színes tévét kaptak ajándékba. Most ketten is jelentkeztek. A fiatal édesanya, Pintér Szilvia lapunknak elmondta: egy hölgy mosószert, tisztítószereket, tartós élelmiszereket küldött nekik egy nagy csomagban, egy másik pedig azt vállalta, hogy a családsegítő szolgálaton keresztül kifizeti a kiváltott gyógyszerek árát, illetve segít majd kisfia beiskolázásában. Egyikük sem verte nagy dobra jótettét – a család viszont lapunkon keresztül köszöni meg nekik.

Olvasóink írták

 • 5. AN 2011. május 21. 21:58
  „zoltanszabo, a milliomos/milliárdos/politikus urak az ilyen emberre azt mondják, "ennyit ér". Sajnos.”
 • 4. kgb696 2011. május 20. 10:09
  „3 nem jobbikós vót! _:)”
 • 3. dodó 2011. május 19. 20:59
  „"apátfalvi"-k é vótak?”
 • 2. Egyolvasó 2011. május 19. 19:37
  „"...Hol vannak a milliomos--milliárdos emberkék aki szintén adakozhatnának egy kicsit...."

  Azok a parlamentben ülnek, és nagy ívben tesznek a választópolgárokra, de ha majd megint kell a szavazat akkor még a kákás popónkat is kinyalják.”
 • 1. zoltanszabo 2011. május 19. 15:20
  „Sajnos csak két nem túl tehetős ,szerény adományozó volt. Hol vannak a milliomos--milliárdos emberkék aki szintén adakozhatnának egy kicsit. Csak a szegény segít a másik szegényebben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokban tárgyalnak a Rónay-kastélyról

„Kiszombori ingatlan ügye" – ennyi olvasható az interneten a megyei közgyűlés április 27-i napirendjének 6. pontjában. Tovább olvasom