Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Sorsoltunk, megnyerte a Szentpéteri Csilla Best of CD-t?

Makó, Szeged – Véget ért játékunk, nézze meg, megnyerte-e a makói születésű zongoraművész új albumát!


Arra a kérdésre vártunk választ a Best of CD-ért cserébe, hogy mikor jelent meg Szentpéteri Csilla Spiritus című albuma. A helyes válasz 2008.
Nagyon sokan játszottak velünk, a szerencse ezúttal az alábbi három olvasónknak kedvezett:

Fürge Anita,
Lévai Olga
és
Vári Edina.

Gratulálunk nekik! A nyerteseket sms-ben értesítettük, akik nyereményüket vasárnap délután három órától fél ötig vehetik át Szentpéteri Csillától az Árkád Szegedben található Alexandra Könyváruházban, ahol a zongoraművész dedikálja is az albumot!


Korábban írtuk:
December elejétől kapható Szentpéteri Csilla válogatás lemeze, amelyen huszonkét klasszikus átirata és saját szerzeményei hallhatók. A zongoraművésznek eddig öt lemeze és egy nagyszabású koncert DVD-je jelent meg tizenhárom év alatt, így elérkezettnek látta az időt arra, hogy a közel nyolcvan számból megjelentessen egy válogatáslemezt, amelyen koncertjeinek legsikeresebb darabjait és alkotóművészi-emberi arcának millió színét, hangulatát bemutathatja.

Így készült a legújabb Szentpéteri Csilla & Band-album. Fotó: Szentpéteri Csilla Facebook-oldala (galéria)

Mindent Makóról
A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.
A lemez rendkívül dinamikus, energikus, mediterrán hangzásvilágú, olykor megállva egy-egy porcelánfinomságú hangnál. Színes, változatos zenei utazás egy különleges Zongorabolygóra.

Az albumon a hazai zenei élet kiváló zenészei közreműködnek: Kormos János, Sipeki Zoltán, Fekete-Kovács Kornél, Orosz Zoltán, Borlai Gergő, Gyenge Lajos, Czibere József, Takács Márton, Horváth Kornél, Szendőfi Péter, Lukács Peta, Szendőfi Balázs, Vígh Arnold.

Szentpéteri Csilla ezt az albumát dedikálja Szegeden vasárnap délután három órától az Árkád Alexandra Könyváruházban. Majd a Klauzál téren, a Délmagyarország–Rotary Advent sztárvendége lesz.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyt a vér Csanádpalotán

Tizenegyedik alkalommal rendeztek szombaton nemzetközi böllértalálkozót Csanádpalotán. Tovább olvasom