Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Streetball és pingpong a makói műjégpályán

Makó - A májusban esedékes városnapon avatják fel a Deák Ferenc utcában a makói streetballpályát, így hasznosítják tavasztól őszig a műjégpálya aszfaltját – tájékoztatta lapunkat Buzás Péter polgármester.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

Mint korábban megírtuk, ez tavalyelőtt épült meg, az önkormányzati Kommunális Nkft. 8 millió forintot fordított rá. Ez a réginél annyival jobb, hogy a hűtőberendezés elemeit beleépítették az alapba, így nem kell a szezon előtt mindig egy hónapot külön eltölteni az előkészítéssel.

A pálya 20×40 méteres aszfaltfelülete ugyanakkor tavasztól őszig eddig kihasználatlan volt, pedig már az építéskor szó volt arról, hogy funkciót találnak neki. Az elnyert pályázati összeg viszont csak arra volt elég, hogy a korcsolyapályát úgy alakítsák ki, hogy később az aszfaltot alkalmassá lehessen tenni valamilyen pálya későbbi kialakítására.

A város végül tavaly nyáron ötletpályázatot írt ki, amelyre sok javaslat érkezett: a legnagyobb sikert, hogy jó időben legyen itt streetballpálya palánkokkal, illetve helyezzenek ki pingpongasztalokat. Azt is megtudtuk, hogy a pingpongasztalokhoz az ugyancsak májusban megnyíló, szomszédos ifjúsági klubban lehet majd felszerelést – hálót, ütőket, labdát – kölcsönözni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói csatorna: zajlik a próbaüzem

Mindenütt a helyükre kerültek a szennyvízelvezető csövek Makón. Tovább olvasom