Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Szalagot kaptak a makói Juhász Gyulások

Makó - Február 9-én bálozókkal telt meg az Erdei János Városi Sportcsarnok. Ezúttal a Juhász Gyula Református Szakközépiskola és Gimnázium végzőseire került szalag.
Báli pompa, csodaszép ruhák, remek hangulat jellemezte a Juhász Gyula Református Szakközépiskola és Gimnázium Szalagavató bálját. Az ünnepségen köszöntőt mondott az iskola fenntartója, Kondrát Zoltán, lelkész, valamint Lévai Ferencné, igazgatónő. A rendészeti és egészségügyi képzést nyújtó intézmény végzőseit Palicz András, makói rendőrkapitány, valamint Bárdos Erzsébet, a kórház egyik dolgozója látta el útravalóval.

Szalagot kaptak a makói Juhász Gyulások. Fotó: delmagyar.hu (galéria)

Idén 63 tanuló ballag a Juhász Gyulában kettő nappali, és egy esti osztályban. A végzősökre osztályfőnökeik tűzték fel az iskolai éveket lezáró, sárga színű szalagot. A bál nem maradhat el keringők nélkül sem, mindkét osztály angol keringőt mutatott be.

Az est további részében zenés-táncos produkciókat láthatott a nagyérdemű. Tóth Jonathan Makón kezdte zenei pályafutását, musicalénekesként már több darabban megmutatta tehetségét. Hangjával most is elkáprázatta a közönséget. Az iskola nagy hangsúlyt fektet tehetséges diákjainak bemutatására. A végzős Jóni Alexandra és húga, Andrea közös énekprodukcióval készültek, valamint az Írisz Táncegyüttes közreműködésével bepillantást nyerhettünk a rumba és a tangó világába.

A végzősök egy fergeteges fináléval zárták a műsort, majd a vacsora után tombolahúzás és hajnalig tartó mulatozás következett.

Olvasóink írták

  • 1. papika56 2013. február 10. 16:34
    „Az emberek ..fiatalok MIÉRT nem mosolyognak ????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfőzte a lopott baromfit

Több mint hatvan tyúkot, pulykát és kakast lopott el egy 34 éves férfi 2012 novembere óta makói lakóházak udvarából. Tovább olvasom