Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Szivárvány-tábor makói gyerekeknek

Általános iskolás diákoknak szervez háromhetes nyári tábort egy új civil szervezet, a Makó és Térsége Lokálpatrióta Szövetség a városi múzeum skanzenjében.
Általános iskolás diákoknak szervez háromhetes nyári tábort egy új civil szervezet, a Makó és Térsége Lokálpatrióta Szövetség a városi múzeum skanzenjében. Az augusztus 8-ától 26-áig tartó Szivárvány-táborban a szervezők három korcsoportban, reggel 7-től délután 5-ig kínálnak változatos, érdekes programokat a gyermekeknek. A résztvevők többek között érdekes emberekkel találkozhatnak, honismereti és más témájú témájú előadásokat hallgathatnak meg, látványos bemutatók részesei lehetnek, valamint kézműves-, kaland- és sportfoglalkozásokon vehetnek részt.

A főszervező, egyben az egyesület elnöke, Kormány Gábor lapunknak elmondta: céljuk az, hogy a makóiságot erősítő, ám egyben szórakoztató időtöltésre invitáljanak nagyjából hatvan helybéli fiatalt. Bár úgy látják, sokféle nyári táborozási lehetőség van a városban, az övékéhez hasonló szellemiségű eddig nem volt. Az érdeklődők Börcsök Beáta tanítót kereshetik a 30/327-8020-as telefonon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötvenkétmillióból kollégiumi bútorok

Összesen ötvenkétmillió forint értékben bútorozzák be Makó új kollégiumépületét. A közbeszerzési… Tovább olvasom