Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Szombaton lomtalanítás lesz Csanádpalotán

A Csongrád Megyei Településtisztasági Kft. és a csanádpalotai önkormányzat október 6-án lomtalanítást rendez a községben.
A lomtalanítási akciót a településtisztaság a település mindkét végén egyszerre kezdi, a haladás iránya megegyezik a rendszeres hulladékszállítás menetével. A tájékoztatás szerint minden utcába csak egyszer mennek, minden ingatlan elől csak egyszer hozzák el a kitett lomot.

A lomtalanítás szervezői kérik a lakosságot, hogy a házuk elé rakják ki az elszállítandó lomot legkésőbb 2012. október 06-án reggelig.

A lomot ki lehet rakni most bármilyen zsákban, vagy bármilyen elszállításra szánt edényzetben. Nem szállítják el, és az A.S.A. Köztisztasági Kft. Maroslelei úti telepén sem helyezhető el a veszélyes hulladék (a tűz- és robbanás-veszélyes anyag, gumiabroncs, festékes, vegyszeres doboz, ürülék, állati tetem, stb.). Ennek elszállításáról az ingatlan tulajdonosa köteles gondoskodni.

A feleslegessé vált bontatlan állapotú elektronikai hulladékot sem lehet kitenni a szombati lomtalanításkor. Nem szállítják el az építési törmeléket, földet sem.

Olvasóink írták

  • 2. szentmiki 2012. október 05. 18:46
    „gratulálok annak a százeszűnek aki ezt így szétkürtölte, két napja folyamatos és agresszív zaklatásnak van kitéve a falu lakossága, igazán köszönjük:((((”
  • 1. szentmiki 2012. október 02. 15:02
    „minden szemetet elvisznek...!!?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őszi karbantartás a makói Hagymatikum fürdőben

Október első felében őszi karbantartást tartanak a makói Hagymatikum fürdőben. Tovább olvasom