Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Támogatás a makói sportnak

Makó - A legnagyobb összeg 3,8 milliós, a legkisebb 100 ezres volt. A legnagyobb támogatást a nagy bázissal rendelkező, komoly utánpótlás-nevelést folytató egyesületek kaptak, mint például a labdarúgók, a kézilabdások és az úszók.
– Az önkormányzat idén a civil egyesületeknek összesen 20, ezen belül a sportegyesületeknek 13,8 milliós támogatást biztosít. 21 csapat kért támogatást, mindegyik kapott valamennyit – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján az Erdei János Sportcsarnokban Czirbus Gábor makói alpolgármester. A legnagyobb támogatást a nagy bázissal rendelkező, komoly utánpótlás-nevelést folytató egyesületek kaptak, mint például a labdarúgók, a kézilabdások és az úszók. A legnagyobb összeg 3,8 milliós, a legkisebb 100 ezres volt, de előfordult például, hogy a horgászok a kevesebb pénz mellé azt kapják, hogy a téglagyári tó környékét rendben fogja tartani a város.

Szót kapott a sajtótájékoztatón Márton Imre sportcsarnok-igazgató is, aki azt mondta, a létesítményre ráférne az elmúlt években elmaradt felújítás. Összesen közel 40 milliós beruházásról van szó, amelynek nyitányaként a tetőt kell rendbe hozni 18 millióból. Erre még idén sor kerül, ezt követi majd a világítás korszerűsítése, a falak festése és a vízvezeték-rendszer felújítása. Azt is elmondta, hogy márciustól a baráti társaságok fél áron használhatják a létesítményt, és ugyanilyen kedvezményt kapnak a Makó Kártyával rendelkezők a reggel fél 7-től használható konditeremben. A hétvégi rendezvények megtartására ugyancsak kedvezményes terembérleti díjakat kínálnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Romos házakat vesznek fillérekért

Néhányan azt vetették Pitvaros polgármestere szemére, hogy vezetésével a képviselő-testület romos házak vásárlására herdálja el a település vagyonát. Tovább olvasom