Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Teltházas Torkos Csütörtök Makón

Makón csupán egy étterem csatlakozott a népszerű Torkos Csütörtök akcióhoz, melyet már kilencedik éve tartanak meg hazánkban. A Petőfi-parki étteremben egész nap teltház volt.
Finom illatok, ízletes falatok, teltház jellemezte a csütörtök estét a makói Kisbagoly Vendéglőben. Aznap ugyanis minden ételt fél áron lehetett fogyasztani, hisz Torkos Csütörtök volt. Az akciót kilenc éve találták ki Magyarországon, azóta minden évben csatlakozott hozzá a makói étterem is. Mint ahogy az üzletvezető, Fejsze Mara elmondta, a forgalom ezen a napon szemmel láthatóan megnövekszik az átlagoshoz képest, aznap végig teltház volt. - Az akciós napnak inkább reklámereje van: ilyenkor sok új vendég érkezik, akik talán később is betérnek majd hozzánk – árulta el az üzletvezető, aki lányával, Böröcz Babettel 21 éve viszik hátukon az éttermet. A Kisbagolyban főként a magyaros tájjellegű ételekből választhatnak a vendégek, de gondolnak a vegetáriánusokra is.


Mi is részesei voltunk az idei Torkos Csütörtöknek: este látogattunk el a Petőfi-parkban található étterembe. A családias hely tömve volt, finom illatok lengték be a helyet. Mi egy kétfős Park-tálat rendeltünk, amely háromféle sültet tartalmazott: friss, meleg és ízletes volt. Antal Ákos és párja, Fejes Nikoletta egy romantikus estét szerettek volna eltölteni. Asztalt ugyan nem foglaltak, de szerencséjük volt: éppen akadt számukra hely. A fiatalember makói borzaskát, míg párja szögedi lángoló szeletet fogyasztott. – Korábban is hallottunk már a Torkos Csütörtök akcióról, nem most jöttünk ide először. Nemcsak a kedvezményes ajánlat motivált, hanem a finom ételek is, bár tény, hogyha ma otthon főztünk volna, sem jöttünk volna ki olcsóbban – meséli Ákos.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hurok végzett a vemhes őzzel

Kínok között, hurokkal a nyakán pusztult el az a vemhes őz, amelyre Apátfalva határában találtak rá… Tovább olvasom