Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Többet fest Sánta, mióta újra politikus

Makó - Mióta visszatért a politikába, többet is fest Sánta Sándor, aki az elmúlt három évben készült képeiből állított össze egy tárlatra valót.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A kamarakiállítás szombaton délután 4 órától látható a József Attila Múzeumban. A makói háziorvos és jobboldali rendszerváltó politikus régóta fest szabadidejében, és bár műkedvelőnek számít, a jobbak között tartja számon Tóth Attila művészeti író, aki mostani tárlatát is megnyitja. Sánta két-három évente jelentkezik kiállítással. Ez így történt 2002 és 2010 között is, amikor Sánta nem indulhatott praktizáló orvosként lakókörzetének mandátumáért. A legutóbbi választáson azonban ismét bekerült a képviselő-testületbe. Mint mondja, amikor újraindult politikusi pályája, festett egy önarcképet, majd kiderült, ez a szabadidős elfoglaltság szükséges ahhoz, hogy feldolgozza élményeit, a stresszes helyzeteket.

– Régebben éjjel dolgoztam a képeimen, most inkább korán reggel, rendelés előtt – nyilatkozott a képviselő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkelt a lepusztult gencsháti kastély

Sikerült vevőt találni az Óföldeák határában lévő gencsháti kastélyra – tájékoztatta lapunkat a korábbi tulajdonos Makói Fesztivál Alapítvány kényszer-végelszámolója, Nagy Fendrik Melitta. Tovább olvasom