Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Tombol a nyár a Hagymatikumban

Makó - Scheitzner Beáta, a Hagymatikum igazgatója azt mondja, a makói fürdő igyekszik élen járni abban, hogy a vendégeknek a szokásos pihenésen, kikapcsolódáson túl rendszeresen nyújtsanak valami pluszt.

– Nagyon jól érzem magam a makói fürdőben, már vártam, hogy mikor jövünk. Voltunk itt a bátyáimmal, akkor is szuper volt minden, főleg a csúszdák és az élménymedencék. Ez a nyár fénypontja! – mondta tegnap a Hagymatikumban a 8 esztendős Vízhányó Ramóna. Társaival együtt ezúttal sporttáborban vett részt, és az úszáson kívül különböző játékos gyakorlatokat is kipróbálhatott – volt, amit különleges, súlyzó alakú eszközzel végzett.

A legnagyobb nevetéssel talán ezt fogadták a gyerekek.
 

Fotó: Szabó Imre
Vidáman pancsoltak a földeáki gyerekek a Hagymatikumban. Fotó: Szabó Imre


Scheitzner Beáta, a Hagymatikum igazgatója azt mondja, a makói fürdő igyekszik élen járni abban, hogy a vendégeknek a szokásos pihenésen, kikapcsolódáson túl rendszeresen nyújtsanak valami pluszt. A 18 medencén és 9 szaunán kívül egész évben összesen 35 különböző programmal várják a vendégeiket a kulturális rendezvényektől a koncertekig, fesztiválokig, illetve gyerektáborokig. Ezen a hétvégén például gitárkoncert lesz, később ázsiai filmfesztivál, majd sportnap is.

A Hagymatikum különösen a hétvégeken népszerű: olykor parkolóhelyet is nehéz találni a közelében. A sikerben nyilván szerepet játszik a jó idő, de a szórakoztató programok úgyszintén – ezeknek együtt köszönhető, hogy már az első fél évben 20 százalékkal nőtt a fürdő forgalma a tavalyihoz képest.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parasztolimpia Pitvaroson

A hétvégén rendezik meg Pitvaroson az Erdei Ferenc Közösségi Színtér udvarán a falunapokat. Pénteken szabadtéri mozi vár az érdeklődőkre. Tovább olvasom