Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Tóth Péter búcsúzott, de a Broadway Dance megmarad

Makó - Rendhagyó módon idén már másodjára rendezett táncgálát a makói Broadway Dance Sportegyesület. A Karácsonyi gálán a tánckűrök mellett, a meghitt hangulatról két meglepetés fellépő is gondoskodott: Szemerédi Bernadett színművésznő alkalomhoz illő dalaival, míg az Akropolis Táncszínház egy fergeteges záró tánccal tette színesebbé a rendezvényt.
A rendhagyó Karácsonyi Gálán a meghitt ünnepi hangulat mellett az adományozás és ismét a búcsúé volt a főszerep, hiszen a Brodway Dance edzője, és vezetője elhagyja az egyesületet. Tóth Pétertől megtudtuk, hogy a búcsúnak szakmai okai voltak, mivel jobb lehetőséget kínáltak neki a fővárosban, amit karrierje szempontjából nem utasíthatott vissza.

Tóth Péter búcsúzott, de a Broadway Dance megmarad - GALÉRIA

Mindezek ellenére a szíve a Broadway-os lányokért dobog, ezért nem szeretné teljesen magára hagyni táncosait. Továbbra is két–három hetente ellátogat majd Makóra, hogy felügyelje három egykori tanítványa munkáját, akik segítőként átvették a következő nemzedék oktatását.

Az estét Szemerédi Bernadett zentai születésű színművésznő nyitotta meg egy közkedvelt dallammal, Csodor Kata – Add tovább című karácsonyi dalával.

Felléptek az egyesület táncosai: a Reborn Girs-Felnőtt Nemzetközi Nagyformció, kiknek produkcióját a Sissi –kultusz ihlette, az Utánpótlás - Children és Junior Nagyformáció, akik csupán szeptember óta sajátították el az akrobatikus rocky szépségeit, a páros duók (Kriván Regina- és Szabó Boglárka, Marjai Viktória és Varga Cintia, Erdei Virág és Bende Flóra, Pallagi Viktória és Pallagi Dorina –akik unokatestvérek, Gulácsi Boglárka és Práger Katrin, Forrai Zsanett és Király Cintia), és a kisformációk (Like-Junior,Cool Girls, Csini Minik, Divano, Fire Girls, Madness) is.

Tóth Péter búcsúzott, de a Broadway Dance megmarad - GALÉRIA

Bernadett a produkciók között még három alkalommal kápráztatta el a nézőket mesebeli hangjával. Felcsendül Malek Andrea Karcsonyi dala, az Egyiptom hercege című rajzfilm betétdala, és a Leonard Cohen Hallelujah-ja is magyarul.

Az estét csupán a búcsúzás pillanatai ködösítették, a búcsúbeszéd után Péter nem csak a Broadway Dance színeiben, de a Csongrád megyei Prima díjas Akropolis Táncház táncosaként is utoljára állhatott a színpadon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2 millió a makói ifjúsági klubnak

2 millió forint értékben kapott műszaki cikkeket, szórakoztató elektronikai berendezéseket a napokban a makói ifjúsági klub. Tovább olvasom