Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Új csomagtartóval kapta vissza az ellopott biciklit

Makó - Ellopták a makói Molnár Dorina biciklijét, mégis jól járt: a rendőrök megtalálták a kétkerekűt, visszakapta, ráadásul egy új csomagtartó is van rajta.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A makói Molnár Dorina piros Power kerékpárját 3 hete lopták el a Petőfi parki ház udvaráról. A tolvaj, akiről utóbb kiderült, hogy magyarcsanádi, valószínűleg beugrott a kerítésen, majd hazabiciklizett szerzeményével. Az eladóként dolgozó fiatal hölgy nem remélte, hogy valaha is viszontlátja a drótszamarat – már vett is helyette egy másikat 26 ezer forintért. A napokban aztán dupla meglepetés érte: nem csupán azt tudta meg, hogy a bicaj meglett, de amikor átvette, az is kiderült, hogy valaki új csomagtartót szerelt rá.

Mint megírtuk, Dorina 12 éve vásárolt, 18 ezer forintra értékelt kétkerekűjét s még másik 14-et a rendőrség gyanúja szerint a 40 éves magyarcsanádi V. Csaba lopta el. A biciklik a nyomozás során tartott házkutatások alkalmával kerültek elő. A lefoglalt járművek a rendőrség honlapján, illetve a delmagyar.hu egyik galériájában is megtekinthetők – Dorina édesanyja épp online lapunkat böngészve vette észre, hogy érdemes bemenniük a makói kapitányságra. Megtudtuk: az elmúlt napokban a 15 bicikliből 9-et már elvitt a jogos tulajdonos, 6 még várja gazdáját.

Molnár Dorina nagyon örült a visszakapott biciklinek. A szerző felvétele
Molnár Dorina nagyon örült a visszakapott biciklinek. A szerző felvétele

Dorina azt mondja, most már vigyáz mindkét kerékpárra, nem az udvaron, hanem zárt tárolóban tartja őket. Egyébként korábban, 6 évvel ezelőtt is loptak már el tőle biciklit, méghozzá az egyik nagyáruház tárolójából – az azonban nem került elő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A makói borlovag bekerítve érzi magát

Egyszer már pórul járt a szennyvízcsatornázással, és attól tart, másodjára is hasonló sorsra jut a makói Justh Gyula utcában lakó Sarró Mihály. Tovább olvasom