Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Vigyázat, trükkös tolvajok!

Trükkös tolvajok loptak készpénzt egy idős asszonytól Óföldeákon.
A villamosenergia-szolgáltató munkatársainak adták ki magukat azok a tolvajok, akik 2014. január 15-én a délelőtti órákban jutottak be egy óföldeáki lakásba. A két férfi túlfizetés ürügyén kereste fel az ott lakó idős asszonyt. Miután kifigyelték, hogy a sértett hol tartja a spórolt pénzét, akcióba léptek. Miközben egyikük a konnektorok ellenőrzését színlelve elterelte a néni figyelmét, a másik eltulajdonította a pénzt.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatók képviselőitől ne feledjenek el igazolványt kérni. Csak olyan személyt engedjenek be a lakásukba, akit ismernek, vagy meggyőződtek a személyazonosságáról. Ha mégis idegent engednek be a lakásba, sose hagyják őt magára. Értékeiket ne hagyják őrizetlenül. A szolgáltatók jelzik előre, ha kiszállnak a helyszínre, alkalmazottaik a helyszínen nem kérnek és nem fogadnak el készpénzt.

Ha nem biztosak abban, hogy ki akar bejutni Önökhöz, vagy sérelmükre bűncselekményt követtek el, hívják a rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétügy: váratlan számla 13 településnek

Makó térségében 13 önkormányzat került kellemetlen helyzetbe, miután a hulladékszállítást végző társaság arra kérte őket, vállalják át a lerakási díj idei emelkedéséből eredő különbözetet. Tovább olvasom