Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Visszavonták a félmilliós nyomravezetői díjat - önként jelentkezett a verekedő

Önként jelentkezett kedden az a 23 éves csanádpalotai férfi, aki május 19-én Szegeden a Csuka utcában előzetes szóváltást követően olyan súlyosan bántalmazott egy férfit, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a fiatalembert őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Az ügyben kiadott 500.000 forint nyomravezetői díjat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. Roland1000 2013. május 30. 19:27
  „Látom, hogy Sügér is tanú. Ha tanúskodtok, nem lehet gond. Egyébként meg, ha ez egy beugrató cikk, akkor esetleg leírhatnátok a történteket...”
 • 24. Roland1000 2013. május 30. 19:26
  „JeromosGabaly! Unintelligens és agresszívan öntelt inkább te vagy - olvasd csak el az utolsó bekezdésed!

  Ha az a fő hibás, aki megsérült, akkor reméljük, megkapja a büntetését. Nagyon úgy tűnik, hogy te sokkal többet tudsz az ügyről, mint például én. Nem gondolnám, hogy a bíróság az én kommentemet bármilyen szinten is figyelembe veszi, különös tekintettel arra, hogy csak annyit tudok az ügyről, amennyi itt megjelent.

  Ha a mondandómat ki tudom fejezni két szóval, vagy egy-egy tőmondattal, akkor azzal fogom kifejezni. Ellenben te több bekezdést is tehetnél a regényedbe.

  Ha te ismered a sztorit, akkor tanú vagy, és minden bizonnyal segíteni fogod a hatóságokat, hogy kiderüljön az igazság.

  Ha én ismerem az egész sztorit az elejétől a végéig, akkor lehetséges, hogy egészen másképp fogok nyilatkozni, mint ahogy eddig. Jelenleg csak az alapján az infó alapján véleményezem, hogy valaki félholtra vert valakit.

  Tudod, még az is lehet jogos védelem, ha megölünk valakit... Úgyhogy nem értem a tipródásod.

  Nem fog az én pofámról lesülni a bőr, mert nincs pofám..., aztán meg: nekem nem derogál felülbírálni a saját "ítéletem"..., sőt még az sem, hogy bocsánatot kérjek...

  Az utolsó bekezdésed több, mint agresszív, és még te vádolsz engem agresszivitással? És ha beugrató a cikk, akkor a cikk írójának címezd a szavaidat!”
 • 23. JeromosGabaly 2013. május 30. 00:43
  „Na hogy is volt ez? Kezdjük azzal,hogy hogyan kezdődött a feljelentés......az orvos tette meg hivatalból mikor a hombárfejű végre bekerült a kórházba!! Miért nem azonnal hívtak segítséget akár a sérült vagy a társa a verekedést követően ?? Miért sunyítottak napokig? Ha a társ tudta, hogy a köpcös mennyire sérült miért nem hívott mentőt csak több nap elteltével?? Ez nem meríti ki a segítségnyújtás elmulasztását? Ha igen miért hallgatott? Hogyanhagyta el a helyszínt ha ennyire agyon volt verve??? Mit csinált a kórházba kerülésse és a szörnyű agyonveretés közötti időszakban??? Tényleg senkiben nem merül fel a kérdés azok közül akinek ez a dolga lenne? Egy napon talán tényleg megismerhetjük a teljes igazságot de amég a nyomozás tart lehet, nem célszerű azt kiteregetni.....mindenesetre igazságosabb lenne ha nem egy,hanem három védőügyvédre lenne szükség!!! Ma ott tart az igazságszolgáltatás,hogy az vezet aki előbb jelenti fel a másikat és akkor is kintről röhög a markába ha ugyanannyira vagy mégjobban sáros mint a megvádolt. Talán az a kis hülye csak tényleg visszaütött csak vagy nagyobbat, vagy csak jobban talált????
  Roland 1000, Margit királynéni, Kamuanyu!!! Nem féltek, hogy egy szép napon lesül majd a bőr a pofátokról csak mert unintelligens és agresszívan öntelt hozzászólásaitok (amelyet egy láthatóan tőmondatos, minden konkrétumot mellőző, beugrató cikket olvasva írtatok) alapján kettétörnétek egy 23 éves gyerek életét ( ami tulajdonképpen még el sem kezdődött igazán) mert fel sem merül bennetek, hogy ez ugyanolyan kamu mint a világbéke?? Mi van ha tényleg védekezett és mi van ha a betört fejű sértett mégis csak TÁMADÓ, csak most végre ő húzta a rövidebbet???? Akkor kit fogtok ócsárolni??????”
 • 22. sügér63 2013. május 29. 17:32
  „Elmentek volna egymás mellett, ha a <moderálva> nem támadja le a nőt. A védekezésre kényszerített lesz a bűnös? Akkor itt már nincs lejebb.”
 • 21. uborka 2013. május 29. 12:58
  „Soha ne hidd el a Rendőri felajánlott pénzeket,mert soha nem volt igaz,hogy fizetnek!!!!!!”
 • 20. mazsom 2013. május 29. 12:10
  „Ha önvédelem is volt, biztos többet kap mint KFCS.”
 • 19. Roland1000 2013. május 29. 10:42
  „Mert Grabowsky! Ha te pofon vágsz, én nem mehetek neked nagy késsel, és nem is háríthatom a pofont nagy késsel... És ha én pofon verlek, attól te még nem verhetsz engem félholtra. Érted? Mert azért: ügyeljünk már az arányosságra! Na persze, ha az ügyben szereplő gyanúsított életére tört az, aki most a kórházban van, és ezt a gyanúsított bizonyítani is tudja - na nem a nője vallomásával -, akkor akár meg is ölhette volna...

  Na de, ne szaladjunk előre, talán majd kiderül az igazság, mert lesznek elfogulatlan tanúk is. Én semmiképp nem vagyok az...”
 • 18. Roland1000 2013. május 29. 10:31
  „Grabowsky! Ha az önvédelem meghaladja a támadás mértékét, akkor nem lehet önvédelem. Míg a sértett életveszéyles állapotba került, addig az elkövető elsétált. Milyen önvédelemről beszélsz, te? És azzal vagy elfoglalva, hogy lemaradt a ha? Jaj, áédes Istenem! Hát szerintem egy iylen esetnél alapból börtön járna, hiszen majdnem megölt egy embnert. Ennek nem elég egy figylemeztetés, mert attól nem lesz jobb ember.

  Aftereight!

  "Szerinted ok nélkül valaki csak úgy odacsap?"

  Ezt most komolyan kérdezed? Ugye csak vicces kedvedben vagy? Ha felkelnének a temetőkből azok az emberek, akiket ok nélkül halálra vertek - már amennyiben az nem számít oknak, hogy például egy idős embernek van háza, abban vagyontárgyai, pénze -, akkor kész zombiparádé lenne a kertedben...

  És kifejtenéd kérlek, hogy mik azok az okok, amik szerinted jogosan váltják ki, hogy mondjuk te egy embert félholtra verj? Légyszíves oszd meg velem, hogy tudjam, mit nem szabad tennem, hogy életben maradhassak! Köszi!”
 • 17. queenmargareth1 2013. május 29. 08:32
  „...érdekes, ezek szerint ott voltak többen is, csak tudnám, miért kellett fantomkép, ami elég átlagos és mire fel volt a rögtöni nyomravezetői díj...lehet, hogy nem is tudta, hogy leütött valakit, mert megszokta:áh, eggyel több vagy kevesebb és odébb állt?még hogy ok nélkül nem üt senki, ébresztő!Lehet egyszerűen rossz napja és dühében, de a rossz nap miatt ne haljon már meg más!”
 • 16. Grabowsky 2013. május 29. 07:05
  „""Grabowsky! Leírom büvebben: ha börtönt kap - ha...""

  Látod egykomám, ez a "ha" maradt le, ha odabiggyeszted, mindjárt más lett a leányzó fekvése...mert mi van ha két nap múlva felmentik jogos önvédelem miatt???
  Kaiser bűnöző a javából, de akkoris, tök ártatlan volt abban ami miatt életfogytiglant kapott.
  Félelmetes még csak belegondolni is, mit művelhetnek kisebb volumenű ügyeknél nyomozás címén, ha egy kiemelt súlyosságú, nyolc halálos áldozatot követelő rablógyilkosságnál ennyire mellé fognak? Mert nem lett volna ekkora malőr, ha esetleg nem találják meg az elkövetőket, de így, hogy teljesen ártatlan embereket varrtak be csak azért, hogy eredményt tudjanak felmutatni... kirugnám, még a portást is abból az intézményből, és ez a minimum lenne!”
 • 15. aftereight 2013. május 29. 00:26
  „Roland 1000.
  Nem kell jóindulatúnak lenni,ha nem egy, de semmi szükség rosszindulatra!
  Ott voltál? Tudod mi történt?
  Szerinted ok nélkül valaki csak úgy odacsap? Én se voltam ott,de azt gondolom a kórházban lévő se a kedvessége miatt került ilyen helyzetbe, és azért mert nem írják,nem lehetsz biztos benne, hogy a másik fél nem sérült meg.NEM MINDIG CSAK AZ A LUDAS akit meghurcolnak.
  Ami gusztustalan,minden cikk kiforgatva,megmagyarázva,lehúzva. AZ IGAZSÁG BAJNOKAI!!!!!”
 • 14. Roland1000 2013. május 28. 22:43
  „Aftereight! Miért lennék jóindulatú egy olyannal szemben, aki képes annyira megverni egy másik embert, hogy az majdnem belehal, és hogy nem halt bele, az csak a véletlennek köszönhető. Van ám olyan eset, amikor egy pofonból lesz haláleset, mert rosszul esik... Ja, hogy nem akarta megölni, aztán úgy sikerült, hogy mégis, vagy majdnem? Hát börtönbe vele, hogy megtanulja, nem verünk meg egy másik embert! Mer aztán az jóindulatú, aki mást majdnem halálra ver... Ugye? Akkor is így írnál, ha te kerültél volna miatta életveszélyes állapotba? Ja, hogy akkor nem tudnál írni? Na igen. Empátia nulla? Ja hogy van empátiád, csak a verekedő irányába... Klassz.”
 • 13. JeromosGabaly 2013. május 28. 22:41
  „Uuúúúúú, a sok tudós Tukán!!!!! Mit olvastatok az előző cikkben??? Volt két tamalykó 100kg-os meg egy 120 Kg -os benga az utcán meg szemben velük két fiatal egy 23 éves srác és egy nő! A srác csak úgy leverte a kopasz tajparasztot játékból, a csaj előtt mert nem fértek el a járdán négyen???? Életszerű??????? Mi van, ha előtte a kölyköt megcsapkodták a szóváltást követően, az meg a hülyéje dühből, méregből, vagy csak félelemből nagyobbat ütött mint amit az olajos bőrű atlétánk feje kibírt?????? Ott voltatok???”
 • 12. Roland1000 2013. május 28. 22:22
  „Margit, Grabowsky nem annak szánta...

  Grabowsky! Leírom büvebben: ha börtönt kap - ha... -, akkor milliókba kerül az ellátása..., és nehogy már nagyon megsajnáljak egy Kaiser Edét, hiszen nem egy ma született bárány és nem véletlenül került a hatóságok látószögébe. És ez a férfi feladta magát, tehát hogy jön ide Kaiser? Egyébként meg, sok embert végeztek már ki ártatlanul, mert elismerte, mert rábizonyították azt, amit el sem követett... Ezen ügy szempontjából tök mindegy.

  Már ne haragudj, de a nyomravezetői díj nem vonatkozik arra, akinek a nyomára kell vezetni. Ha valaki akkora balhét követ el, hogy 10 milla a nyomravezetői díj, mert például sorozatgyilkos , akkor komolyan írod, hogy ki kellene neki fizetni a pénzt, mert feladja magát? Még a gondolat is abszurdum.

  Hallottam egy olyan esetről, amikor egy nő rábeszélte a pasiját, hogy ölje meg a volt férjet a vagyonért... A férfi megtette, majd el is kapták. A koronatanú visszavonta a vallomását, így kiengedték. Beperelte az államot és kapott 14 millát. Utána mégiscsak rábizonyították a gyilkosságot és azóta börtönben ül. Köszöni szépen, a 14 millát... Ha majd szabadul, ellesz belőle...”
 • 11. Ebgondolat 2013. május 28. 21:49
  „A hosszú börtönévek helyett majd ez a senki is kap egy ejnye-bejnyét a hozzáértő bíróságtól.
  Az utóbbi időben azért is szabadultak el ennyire az indulatok, mert a bíróságok nagyon lazán állnak az ilyenekhez és nincs súlyos következménye az ilyen magatartásnak!”
 • 10. pachakuti 2013. május 28. 20:55
  „Csanádi fiatal. Ember?”
 • 9. aftereight 2013. május 28. 19:52
  „Egyre jobban irritálnak a "jó"indulatú megjegyzések, nem csak ezen cikk kapcsán, hanem ugy általában.
  Itt tényleg nincs jobb dolga az embereknek, mint fél mondatokat rágcsálni,és véleményt alkotni olyan dolgokról, amiről nem is tud senki semmit????
  Unatkozik a nép?”
 • 8. Grabowsky 2013. május 28. 19:03
  „4. Roland1000 2013.05.28. 18:11

  Spórolt mert végülis, nem kellett kifizetni senkinek a fél millát...

  A börtönről a helyedben óvatosan nyilatkoznék, vagy talán tudsz valamit amit más nem?

  Ismerős ugye Kaiser Ede sztorija a Magyar iGAZságszolgáltatással?”
 • 7. queenmargareth1 2013. május 28. 18:25
  „3:)nem-nem verte agyon életben van.A másik, hogy én biztos csak élcnek szántam.Szerintem a 2 is.”
 • 6. Zotya100 2013. május 28. 18:24
  „Amúgy se fizették volna ki, ha van nyomravezető. Mindig van indok, miért nem jár neki.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házi tejet automatából

Makón már több mint két éve juthatunk hozzá igazi, adalékanyag-mentes, termelői tejhez. A makóiak körében nagy népszerűségnek örvendő tejautomatákból összesen öt darab van a városban. Tovább olvasom