Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 6°C | 14°C

Wass Albert szoboravató Csanádpalotán

Csanádpalota - Szombat délelőtt 11 órakor a Hatvanhetes csárda előtt avatják fel Wass Albert író szobrát.
Glatz Sándor alkotását Horthy Éva, a kormányzó rokona leplezi le, az ünnepi műsorban Szentgyörgyi Dezső és Zetényi-Csukás Ferenc beszédet, Debreczeni István pedig verset mond, a műsorvezető Mikulán László lesz. Közreműködik a Vadvirág néptáncegyüttes.

Olvasóink írták

 • 5. Kircsi 2013. április 14. 14:47
  „Hálásak a helyi lakosok a polgármester úrnak a makói telepről odakoltöztetett többszáz csavargó, börtöntöltelék, "állampolgárért"!”
 • 4. szentmiki 2013. április 14. 09:18
  „2. X_Y, Betű szerint igazad van, ennek a szerencsétlen, megfélemlített falunak elmondhatatlanul nagy szüksége lenne Wass Albert szellemiségére, hogy maradjon egy szalmaszálnyi reménysége. De az az érzésem, már késő... .”
 • 3. KamuNeni 2013. április 13. 08:21
  „Ezek a szobor meg emlekplakk avatok nagyon jok a megemlekezesi unnepsegekkel egyutt, mert leveszi a nep agyarol a nyomorukat. Jo munka csak igy tovabb!!”
 • 2. X_Y 2013. április 13. 07:59
  „Kellet ez nekik mint egy falat kenyér...eddig nem tudták a csanádpalotaiak hogy mi hiányozott”
 • 1. Óperenciás 2013. április 13. 07:22
  „"Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt, itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok embernek marad zárva a szíve a szép előtt. De miattad nem sírnak már. Mosolyognak, amikor jönni látnak."

  Vass Albert”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pitvarosi jelöltek: Radó ellenfél nélkül

Pitvaros. Egyedül Radó Tibor, az eddigi községvezető indul a május 12-i időközi önkormányzati választáson a polgármesteri posztért – tudtuk meg a helyi választási bizottságtól. Tovább olvasom