Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 08. 21. csütörtök - Sámuel, Hajna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Médiaajánlat - Hirdetési árak > Karcsúsodás műtéti beavatkozás nélkül

Karcsúsodás műtéti beavatkozás nélkül

Csúcstechnika az alakformálásban Kecskeméten – közel Önhöz. UltraShape - az alakformálás világújdonsága, ultrahangos zsírlebontás

2008.11.11. 12:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail


Kevés olyan ember van a világon, aki maradéktalanul elégedett lenne az alakjával. Az alakjukkal elégedetlen nők és férfiak többsége, a bőr alatti zsírszövet lokális felszaporodását tartja a legnagyobb problémának. Az ettől való megszabadulás lehetőségét néhány évvel ezelőtt még csak a plasztikai sebész által elvégzett zsírleszívás jelentette. Ez az eljárás sokak - főleg férfiak - számára elképzelhetetlen, tekintve, hogy igen fájdalmas, altatásban, műtéti úton végezhető, hosszú lábadozás követi és nem utolsó sorban a felület egyenetlen maradhat.
Erre a problémára megoldásul fejlesztette ki az UltraShape cég a Contour I. készüléket. Kecskeméten a Slim Team Kft. használ egy ilyen gépet.

- Miért kezd bele egy plasztikai sebész a hagyományos eljárás mellett egy teljesen új, más technológiával működő kezelés bevezetésébe? Erről kérdeztük Dr. Kunos Csaba plasztikai sebész rezidenst, a cég orvos szakmai vezetőjét.
Munkám során többször felvetődött, hogy a hagyományos zsírleszívás több páciensnek teljesen elfogadhatatlan. Félnek a fájdalomtól, az altatástól és sajnos a teljesen egyenletes bőrfelületet sem lehet biztosan garantálni a műtét után.
Közel 1 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az UltraShape Contour I. készülékkel, illetve a fókuszált ultrahang technológiával, amely az első igazán biztonságos, nem műtéti és végleges zsírlebontást garantáló eljárás.

- Hogyan működik ez a készülék?
Az UltraShape Contour I. a maga nemében egyedülálló, professzionális orvosesztétikai eszköz, amely a szervezet zsírsejtjeit a kezelt területről véglegesen eltávolítja. A készülék működésének alapja a fókuszált terápiás ultrahanghatás, amely szelektíven a zsírsejtek falának mechanikai roncsolódását okozza. Ezek után a lebontott zsír a test nyirokrendszerén, majd a májon keresztül, természetes úton végleg eltávozik a szervezetből.

 - Mitől biztonságos?
Az UltraShape Contour I. olyan rezgésszámú ultrahangot alkalmaz, amely csak és kizárólag a zsírsejtek szétroncsolását végzi. Teljesen biztonságosan a bőr alatt 1,5 cm-rel egy 1cm x 0,6 cm-es területen bontja szét a zsírsejteket, nem érintve a bőr, az izom- és csontszöveteket.

-Hány kezelésre van szükség?
A legtöbb páciensnél már az első kezelés után jelentős változások állnak be, de ez természetesen függ a zsírsejtek mennyiségétől. A szakirodalom 1-3 kezelést javasol.

- Kinek ajánlja ezt az új szolgáltatást?
Mindazoknak, akiknek nincs ideje vagy lehetősége a mozgásra, valamint azoknak, akik rendszeresen mozognak, de vannak olyan kritikus területek – has, fenék, comb, csípő – ahonnan sehogyan sem akar eltűnni a zsírfelesleg. Ajánlom továbbá azoknak, akik nem szeretnének zsírleszívást végeztetni. Összefoglalva tehát mindazoknak, akik fájdalommentes, biztonságos, végleges, műtét nélküli zsírlebontásra vágynak, melyet lábadozás nélkül, akár 2 óra alatt elvégeztethetnek.

- Milyen kedvezményeket vehetnek igénybe a jelentkezők?
Még ez évben 20%-os bevezetési kedvezményt kapnak a páciensek. Természetesen a több kezelést igénybevevők jelentős ismétlési árcsökkentésben részesülnek.
-Az érdeklődők hogyan szerezhetnek információt a szolgáltatásról?
Elsősorban a honlapunkon keresztül, ahonnan szinte minden információ megszerezhető, illetve aki már igénybe akarja venni a kezelést, az az első konzultációra a honlapon is be tud jelentkezni, ill. a lenti mobilszámon.

Elérhetőség: www.karcsuleszek.hu Tel.: 30/7-52-42-22

BIZTONSÁGOS - FÁJDALOMMENTES – VÉGLEGES

(X)

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...