Krimi

2024.03.31. 05:00

Felfoghatatlan tragédia: beszippantotta a medence szűrője a 8 éves kislányt (videó)

A kislányról először azt hitték a szülei, hogy elrabolták. Aztán megtalálták a testét a vízszűrőben....

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az Aliyah nevű kislány egy texasi luxushotel medencéjében játszott, majd egyszercsak eltűnt. Órákkal később bukkantak rá a cső legmélyén.

 A kislány eltűnését a szülei délután 17 óra 45 perckor jelentették, nem sokkal ezután pedig értesítették a helyi kutató-mentőszolgálatot is. Tim Miller, a keresőcsapat vezetője az eset után azt nyilatkozta, a szülők egy ideig arra gyanakodtak, hogy a gyereket elrabolhatták, vagy egyedül ment el a strandról. 

A csapat visszanézte a biztonsági kamerák felvételeit, amin jól látszott, hogy Aliyah Jaico a medencében játszott, lebukott a víz alá, onnan viszont többé nem jött fel a felszínre.

Végzetes hiba

A medence vízét azonnal leeresztették, majd a mentőcsapat egy hosszú rúdra erősített kamerával átnézte a szűrőberendezés egyik nagyobb csövét.

Már majdnem éjfél volt, amikor a kameraképen megpillantották Aliyah kis kezét és testének egy részét beékelődve a csőbe 6 méter mélyen. 

A mentők információi szerint a rendszer meghibásodott, hiszen a széles csövön nem befelé, hanem kifelé kellett volna áramlania a víznek. A houstoni rendőrség megállapította, hogy a gyerek halálát fulladás okozta, a baleset körülményeit még vizsgálják - írja cikkében a Tények.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!