bajnokok ligája

2021.03.11. 14:10

Mbappé hatéves volt, amikor a két ász legutóbb nem jutott negyeddöntőbe

Tizenhat év után fordul elő újra, hogy a két világklasszis, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nélkül rendezik a negyeddöntőt a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) walks past Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8, 2020. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Josep Lago

A dpa német hírügynökség érdekességként megemlíti, hogy

amikor ez legutóbb megtörtént, akkor a Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé még csak hatéves volt, az FC Liverpoolban pedig a német Dietmar Hamann játszott a középpályán.

A 2004/05-ös szezonban a később ötszörös aranylabdássá avanzsált Ronaldo még a Manchester Unitedben szerepelt, míg az azóta már hatszoros aranylabdás Messi ugyanúgy az FC Barcelona játékosa volt.

A portugál jelenlegi klubja, a Juventus most az FC Portóval szemben esett ki a nyolcaddöntőben, míg a Barcát a PSG búcsúztatta.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában