Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Olvasói levelek

Olvasói levelek

Apró Juhász János olvasói levele

Szeged - Olvasói levelet kaptunk Apró Juhász János szegedi önkormányzati képviselőtől. A Független Városi Szövetség Magyar Egyesület elnökének e-mailjét - kérésének megfelelően - szöveghűen, változtatás nélkül közöljük.

Krónikus hazudozás - Dr. Bartha László levele

Olvassa el Dr. Bartha László olvasói levelét, illetve Botka László válaszát.

Székhelyi József: Mérhetetlen keserűség

Székhelyi József: Mérhetetlen keserűség

A Szegedi Nemzeti Színház egykori direktora, Székhelyi József állítja: félreértelmezték 2005-ös politikai megnyilvánulását. Olvassa el a színművész nyílt levelét!

Elhunyt dr. Újvári József

Szeretett barátunk, kollégánk halálát siratjuk: dr. Újvári József Béla egyetemi adjunktus, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar adjunktusa súlyos betegség után eltávozott közülünk.

Rendőri jelenlét Makkosházon

"Ami pedig a cikkben említett, elmúlt év végi két rablást illeti – amint arról néhány hónapja a lap is beszámolt –, e bűncselekmények feltételezett elkövetőjét is sikerült beazonosítani és eljárás alá vonni. Ezen ügyben azóta ítélet is született. "

Régi Hungária – múlt és remény

Régi Hungária – múlt és remény

"Örömmel olvastam a Délmagyarországban, hogy a Régi Hungária felújítására 600 millió forint uniós pályázati pénzt ítéltek meg. "

Ünnep az Olimposzon

"Nagyapám szerint – aki pedig felettébb szavahihető ember volt – halálunk után nyolc évvel visszatérünk a földre."

Sokadszor a rokkantak parkolásáról

"Fizető várakozóhelyeken történő parkoláskor a mozgáskorlátozott-igazolványt mindig az azon feltüntetetteknek megfelelően kell kihelyezni a gépjármű szélvédője mögé. "

Kórustalálkozó

"Ismét egy szép élménnyel lettünk gazdagabbak mindannyian, akik októberben a Gyöngyösön megrendezett Pedagóguskórusok Országos Találkozóján vettünk részt."

Fejlesztés a 3-as villamos vonalán

"A Választás szabadsága című olvasói levéllel kapcsolatosan az alábbiakat kívánom megosztani a tisztelt olvasókkal: Szeged városában az elmúlt évek elektromos közösségi közlekedési fejlesztései során a 4-es vonalon nemcsak a járműparkot, hanem részben az infrastruktúrát, a pálya- és felsővezeték-hálózatot is modernizáltuk."

A választás szabadsága a 3-as villamoson

"Az alábbi problémára nem magyarázat jelentené a választ, hanem már maga a változtatás, amely igencsak időszerű és örömteli lenne."

Megyei fordítóverseny eredményei

A Deák Ferenc Gimnázium 20 éves évfordulója alkalmából a jubileumi hét keretében meghirdetett megyei fordítóverseny eredményei

In memoriam dr. Gécseg Ferencné

"A hallgatók tisztelték és szerették következetességéért, igazságosságáért, de humoráért is. Az élményszámba menő módszertani laborokon, szemináriumokon oktatott és nevelt."

Válasz dr. Czinder Péter levelére

"Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a közgyűlési rendelet – ahogyan ön említette – nem hoz olyan határozatot, amellyel egy hibás vagy jogos büntetés fellebbezését kizárja."

In memoriam dr. Gécseg Ferencné

"Filigrán termete igazi nagy tanáregyéniséget rejtett. Így lehetne nagyon tömören jellemezni dr. Gécseg Ferencné kémia–fizika szakos okleveles középiskolai tanárt, egyetemi adjunktust."

Kutyák a lakótelepen

"Én is szeretem az állatokat, mégsem tartok kutyát panelba zárva, hisz ez már önmagában is állatkínzás."

Havránek Ferenc képviselő írása és a valóság

„A szó veszélyes fegyver... és van, aki fegyvertelen. Fegyvertelen, mert lefegyverzik".

Zeneiskolások sikerei

"A Király-König Péter Zeneiskola növendékei közül a XI. országos Lubik Imre trombitaverseny területi válogatóján döntőbe jutottak: Faragó Bálint (tanára Blumenschein Gábor, zongorán kísérte Győri Péter), valamint Balázs André (tanára Frontó Pál, zongorakísérő Sóti Szobonya Emőke)."

Poroszkál a Pannon Puma

"Figyelemmel kísérve az elmúlt hetek fejleményeit, valamint számot vetve az elmúlt 18 év történéseivel, elérkezettnek láttuk az időt, hogy hangot adjunk a szerintünk immár képviseletét vesztett baloldal, az úgynevezett „kisemberek" véleményének."

Fizető-parkolóhelyek takarítása

"A Délmagyarország weboldalán 2008. november 5-én megjelent, a parkolók takarításával összefüggő olvasói levéllel kapcsolatban az alábbiakról kívánom tájékoztatni az olvasókat."

Fejlesztés a 3-as villamos vonalán

"A Délmagyarország című napilap internetes oldalán 2008. november 5-én megjelent olvasói levéllel kapcsolatosan az alábbiakat kívánom megosztani a tisztelt olvasókkal."

Gáz van!

"Felháborítónak tartom, hogy a lakosságot a jelenlegi kormány és az energiamultik ennyire hülyének nézik."

Oltani kéne, de nagyon

"Kinyitom a napi sajtót, olvasom az internetes gazdasági fórumokat, mindenütt az jön velem szembe: pénzügyi válság van. Szomorú, de a hír igaz."

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...