Ország-világ

2014.03.25. 20:13

Szili: meg kell hosszabbítani a kilakoltatási moratóriumot!

A devizahitelesek védelmében minél előbb dönteni kell a kilakoltatási moratórium április 30-ai határidejének meghosszabbításáról - mondta a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke kedden az MTI-nek.

Szili Katalin közölte: mivel a devizahiteles szerződések tipizálhatóak, az érintettek közérdekű keresetet is benyújthatnának, és így nem kellene egyenként fellépniük.

Megjegyezte: látható, hogy vannak olyan politikai erők, amelyek már most "választási csalást vizionálnak". Emiatt is jó lett volna, ha a pártok elfogadják a KTI által néhány hónappal ezelőtt összeállított választási etikai kódexet, amely a jogszabályokon túl viselkedési szabályokat is előírt a szervezetek számára - tette hozzá.

Szili Katalin elmondta azt is: bemutatták kiskunfélegyházi jelöltjüket, Horváthné Szalágyi Erzsébet; ez alkalomból főként a megélhetés biztonságáról szóló programpontjaikat ismertették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában