Ország-világ

2014.04.08. 18:11

Juhász Péter: nincs hivatalos döntés a Milla megszűnéséről

Nem született hivatalos döntés a Milla Egyesület megszűnéséről - jelentette ki Juhász Péter kedden az MTI érdeklődésére, kommentálva az erről szóló sajtóhíreket.

Az egyesület elnökségi tagja - az Együtt-PM társelnöke - elmondta: a szervezet megszűnéséről szóló hírt azon tizenkét ember egyike rakta fel az egyesület honlapjára, akinek van hozzáférése a weboldalhoz.

Hozzátette: ő támogatja az egyesület megszüntetését, hiszen a Milla nem végez már valódi tevékenységet, ám az erről szóló döntés később, közgyűlésen születhet meg. Az egyesület a Haza és Haladással és a Szolidaritással folytatott együttműködéssel betöltötte feladatát, azóta érdemi tevékenységet nem folytat - mondta.

A megszűnésről szóló hír annál inkább nem lehet hiteles, mert csupán hat vagy nyolc ember beszélgetése alapján készült, miközben a Millában mintegy háromszázan fordultak meg, és most is harminc tagot számlálnak. Vagyis ez csak hat-nyolc ember véleménye, amelyet a belső rendszeren rögzítettek, és ezt rakta ki a nyilvános felületre valaki - mondta Juhász Péter.

Címkék#Milla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában