Ország-világ

2015.09.02. 12:54

18+ Döbbenetes fotók - Ők okozhatták a 71 menekült halálát Ausztriában

Ezek a férfiak hozhatók kapcsolatba a 71 menekült halálát követelő osztrák-magyar tragédiával.

delmagyar.hu

A police.hu a Zsaru magazinra hivatkozva jelentetett meg szerdán összefoglaló írást a múlt héten történt, 71 halálos áldozatot követelő tragédiáról. A rendőrség portálján fotókat is közölt az esettel kapcsolatba hozható feltételezett elkövetőkkel.

Ők lehetnek a felelősek a 71 menekült haláláért. Fotó: police.hu - GALÉRIA


A 71 nyilvánvalóan illegális bevándorló holttestére augusztus 27-én Parndorf közelében, az A4-es autópálya leállósávjában veszteglő, magyar rendszámú hűtőkocsiban találtak rá az osztrák zsaruk, miután egy autópálya-karbantartó bejelentést tett a magára hagyott, rakteréből irtózatos bűzt árasztó járműről. A burgenlandi tartományi rendőrség tájékoztatása szerint a raktérben 59 férfi, nyolc nő és négy gyermek – egy kislány és három fiú – holttestét találták. (Portálunk írásást itt találják.)

Ők lehetnek a felelősek a 71 menekült haláláért. Fotó: police.hu - GALÉRIA


– A raktérben egy szíriai úti okmányt találtunk, ezért feltételezzük, hogy a menekültek Szíriából érkeztek, de nem kizárt, hogy afgán állampolgárok is voltak köztük – mondta Hans Peter Doskozil, Burgenland tartomány rendőrfőnöke.

Még több részlet >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában