Ország-világ

2016.11.02. 16:01

Val Kilmer a Facebookon cáfolta, hogy rákos

Michael Douglas minap egy londoni interjúban arról beszélt, hogy Kilmer nincs jól, és ugyanaz a betegsége, mint korábban neki volt.

Val Kilmer amerikai filmsztár a Facebookon cáfolta, hogy rákban szenved.

Az 56 éves színész, Batman egykori megformálója közösségi oldalán biztosította rajongóit kedden arról, hogy egészséges és több fellépést is tervez a jövőben.

Barátja, Michael Douglas téves információhoz juthatott - írta a sztár, arra reagálva, hogy a 72 éves Douglas minap egy londoni interjúban arról beszélt, hogy Kilmer nincs jól, és ugyanaz a betegsége, mint korábban neki volt.

Az Oscar-díjas Douglasnél 2010-ben szájüregi daganatot állapítottak meg. Egy tévéműsorban jelentette be egy évvel később, hogy legyőzte a kórt.

Kilmer azzal folytatta a Facebook-bejegyzést, hogy barátjával utoljára nagyjából két éve beszélt, amikor tanácsot kért tőle, milyen orvoshoz forduljon a torkában lévő dudor miatt.

Mint írta, a Kaliforniai Egyetem szakembereihez fordult, rákot azonban nem diagnosztizáltak nála. Voltak problémák az egészségével, nyelve fel volt dagadva, és még nem teljesen panaszmentes - tette hozzá Kilmer, aki két fellépéséről is említést tett, ezek novemberben lesznek egy Los Angeles-i moziban, ahol új filmjéről, a Cinema Twainről fog beszélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában