Ország-világ

2017.05.23. 09:31

Bizarr ötlete támadt egy thai cukrásznak

Az állatvédők kiakadtak az édességen.

Igen népszerű a kókuszkrém puding Thaiföldön, amelyet általában virágalakban szolgálnak fel. Ugyanakkor egy észak-bangkoki cukrászdában megelégelték a konvenciókat, így feldobták egy kicsit ezt a desszertet. Nem az ízén vagy az összetevőin változtattak, hanem a formáján. Éppen ezért, ha valaki betér a Wilaiwanba, ott kiskutyaalakú pudingokat vehet és ehet - írta meg a Bors.

A marketingfogás abszolút bejött az üzletnek, ugyanis roppant gyorsan terjedni kezdett a kiskutyák híre – írta meg az OddityCentral. Igaz, a reakciók roppant megosztóak. Akadnak, akiknek nagyon bejött ez az ötlet, mások viszont azt írták kommentben, annyira realisztikusak a desszertformák, hogy saját kutyájukra emlékeztetik őket, így sose lenne kedvük megenni ezeket.


A bolt névadó vezetője, Wilaiwan Mee-Nguen kiemelte, a pudingoknak csak az alakja kutyaszerű, egyáltalán nincs bennük kutyaösszetevő. Egyszerű kókuszkrém puding színes zselével felturbózva. Ráadásul elég olcsók, mindössze 25 thai bátba, átszámítva nagyjából 200 forintba kerül egy adag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában