Rablás

2023.06.20. 19:45

Fényes nappal támadott meg egy nagymamát és unokáját egy migráns (videó)

Szokatlanul kegyetlen támadás történt hétfőn Bordeauxban.

MW

Illusztráció; az Európai Unióba igyekvő illegális bevándorlók érkeznek a Humanity 1 hajó fedélzetén a délkelet-olaszországi Bari kikötőjébe 2022. december 11-én

Forrás: MTI/EPA/ANSA

Fotó: Donato Fasano

A bűntettet elkövető migráns nem ismeretlen a francia rendőrök előtt, hiszen legalább húsz bűncselekményt követett már el Franciaországban. A mostani eset brutalitása azonban a rendőröket is meglepte. Aa támadót csak azért tudták gyorsan elfogni, mert a rablásról felvétel is készült – tudósít a Le Figaro. 

A felvételen látható, ahogyan a migráns előbb kifigyeli a 73 éves nagymamát és unokáját, megvárja a megfelelő pillanatot, majd mindkettőjüket a hajuknál fogva a földre rántja, a földről felveszi az összes értékesnek tartott dolgot és elrohan. A gyermeket ráadásul erőteljesen el is löki. 

A lap megjegyzi: a bevándorlót a rendőrség nem tartóztatta le, hanem pszichiátriai intézetbe küldte kényszergyógykezelésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában