Megdöbbentő adatok

2023.09.23. 12:35

Menczer Tamás: aggódom a svéd demokráciáért (videó)

Az államtitkár szerint van egy nagyon alapvető emberi jog, biztonságnak hívják: ne lőjenek le, ne robbantsanak fel, és ne üldözzenek senkit a hite miatt.

MW

Menczer Tamás kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tart a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. június 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Öldöklések, gyilkosságok, robbantások, keresztényüldözés, antiszemitizmus, bevándorlás – így jellemezte a svéd demokráciát Facebook-oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, írja a Magyar Nemzet.

Én magyar vagyok, a svéd demokrácia helyzete nem érdekelne, de mivel a svéd politikusok és véleményformálók folyamatosan hazudoznak a hazámról, gondoltam nézzük meg a svéd demokráciát – megdöbbentő adatokat találtam

– mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

Svédországban csak az idei évben már 261 lövöldözés történt, amelyből 34 halálos kimenetelű volt. Szintén csak az idén már 124 robbantás történt, és az elmúlt években több gyermek is meghalt a lövöldözésekben – sorolta a politikus. Hozzátette:

Svédországban két-három naponta felrobbantanak valakit vagy valamit a svéd rendőrség jelentése szerint hatvanegy „no go zóna” van az országban.

A bevándorlással kapcsolatban a svédek hetvenhat százaléka mondta azt, hogy a bevándorlók integrálása sikertelen, és a korábbi svéd miniszterelnök maga is elismerte, hogy párhuzamos társadalmak vannak Svédországban – jegyezte meg az államtitkár.

„A magyar kormánynak a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, minden tekintetben megvédjük a magyar emberek biztonságát” – mondta Menczer Tamás, majd végezetül hozzátette:

aggódom a svéd demokráciáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában