Illegális bevándorlás

2023.09.11. 21:04

Migránsleszámolás: elhunyt a szabadkai lövöldözés egyik áldozata

Péntek este Szabadka központjában, egy élelmiszerüzlet forgalmas parkolójában lőttek egymásra illegális bevándorlók – egyikük súlyosan megsérült.

MW

Rendőrautó a Lidl parkolójában, Szabadkán 2023. szeptember 9-én, miután előző este migránsok kezdtek lövöldözni az üzlet előtt

Forrás: Magyar Nemzet

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 8-án, pénteken 18 óra 30 perc körül az egyik szabadkai bevásárlóközpont előtt migránsok közötti konfliktus alakult ki, amelyben egy migráns súlyosan megsérült. A Szabadkai Közkórházban történt ellátást követően az érintett személy belehalt a lőtt sérülésekbe. A helyszínelést a szabadkai felsőbb ügyészség végezte el, amely az esetet minősített emberölésnek állapította meg. A szabadkai rendőrség intenzíven dolgozik a bűncselekmény elkövetőjének felkutatásán

− áll a rendőrség Pannon RTV-hez eljuttatott közleményében.

Ahogy arról lapunk is hírt adott, péntek este Szabadka központjában, a Lidl üzletlánc forgalmas parkolójában lőttek egymásra az illegális bevándorlók.

A Magyar Nemzet információi szerint az egyik migánst hátba lőtték. 

A rendőrök a lapnak nem hivatalosan megerősítették, hogy migránsok egymás közötti leszámolásáról volt szó, a sérültet pedig kórházban ápolják – ő hunyt el később.

Az eredet cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában