Brüsszeli politikai akciók

2024.05.13. 22:27

A baloldal az uniós fejlesztési pénzek 98 százalékától meg akarja fosztani a magyarokat

– Amit a dollárbaloldal az elmúlt öt évben csinált, azt a magyarok nemes egyszerűséggel világbotránynak tartják – fogalmazott Deutsch Tamás a parlament európai ügyek bizottságának a baloldal magyar érdekkel szembeni brüsszeli politikai akcióinak a feltárását célzó vizsgálatról.

MW

Deutsch Tamás: A baloldal EP-képviselői minden energiájukkal a saját hazájuk ellen dolgoztak

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

A Fidesz európai parlamenti képviselője az Országgyűlés előtt a vezérszónoki felszólalásában elmondta: a baloldal EP-képviselői minden energiájukkal a saját hazájuk ellen dolgoztak, amit próbáltak letagadni, majd végül büszkén bevallották, hogy a saját hazájuk ellen áskálódnak.

Gyurcsány Ferenc büszkén jelentette ki, hogy azok a feltételek, amelyeket az Európai Bizottság támasztott Magyarországgal szemben, azokat a dollárbaloldal képviselői találták ki

– ismertette Deutsch Tamás.

DEUTSCH Tamás
Deutsch Tamás, a Fidesz vezérszónoka
Fotó: Hegedüs Róbert / Forrás: MTI

A kormánypárti politikus jelezte, hogy az uniós forrásoknak világos és egyértelmű jogi, nem pedig politikai feltételei vannak. Emlékeztetett, hogy Donáth Anna, a Momentum elnöke lelkesen mondta el, hogy az Európai Bizottságot Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlásra akarja használni.

Tény, hogy a baloldal dezinformációs tevékenységet folytat

– rögzítette Deutsch Tamás. Mint mondta, a baloldal el akarja venni Magyarországtól azt a lehetőséget, hogy hazánk dönthessen az uniós források felhasználásáról. Továbbá jelezte, hogy a baloldal az uniós fejlesztési pénzek 98 százalékától meg akarja fosztani a magyarokat.

A Fidesz politikus ismertette, hogy az Európai Parlament a ciklus során 21 jelentést fogalmazott meg Magyarország ellen, amiket rendre támogattak a magyar baloldal EP-képviselői.

A baloldalt külön-külön és együtt is kilóra megvették a külföldi finanszírozók, akiknek az álláspontját képviselik. Háborúpártiak, támogatják az illegális migrációt és imádják a genderideológiai őrületet. Június 9-én ezt a színjátékot be kell fejezni és el kell zavarni a Magyarországgal szemben áskálódó dollárbaloldali képviselőket

– zárta felszólalását Deutsch Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában