Félelmetes

2024.05.14. 16:43

Magyar Péter gazdasági vezetőjének bűntársai egy közismert politikus nem létező ismeretségére is hivatkoztak

A hölgyet a baloldal messiása több nyilvános szereplésére is magával viszi.

MW

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Mint azt írtuk, Magyar Péter gazdasági vezetője S. Mária egy olyan bűnszervezet fontos tagjaként került rács mögé, akik rengeteg embert vertek át és semmiztek ki.

Az ügy érdekessége, hogy 

az elítélt bűnöző Vogel Evelynnek, Magyar élettársának az édesanyja, akit a baloldal messiása sok nyilvános szereplésére magával visz. 

 S. Mária a legszűkebb stábba tartozik, ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit - írta meg a Magyar Nemzet.

A bűnszervezet vezetőinek gátlástalanságát mutatja, hogy nem létező jó közéleti kapcsolataikra is hivatkoztak. Többek között megemlítették egy ismert, befolyásos politikus nevét is, akivel természetesen semmilyen kapcsolatban nem álltak. Sőt, az illető politikus jelzett is a hatóságoknak, hogy visszaéltek a nevével.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában