Panaszfal

2016.06.22. 09:20

Nagy utazás: online panasznapok, írjon nekünk Ön is!

Csongrád megye - Több telefonos fogyasztóvédelmi órát tartott már szerkesztőségünk, ahol szakemberek válaszoltak a felvetett problémákra, jogos és praktikus tanácsokat kaptak olvasóink. Elismerve az élőhang értékét, ezt rendszeresebbé és valamelyest automatikusabbá tennénk. Továbbfejlesztenénk eddig is jól működő kezdeményezésünket, még inkább aktivizálva olvasóinkat.

Kovács András

Élőszóval


Ha valaki személyesen szeretne problémájáról beszélni a fogyasztóvédelmi kérdésekben jártas szakértőkkel, azt is megteheti. Irodájuk címe: 6721 Szeged, Szilágyi utca 2., tel.: +36-30/891-7344, e-mail: [email protected].

Online panasznapokat hirdet a Délmagyarország szerkesztősége, ezeken az olvasók fogyasztóvédelmi kérdésekkel bombázhatják a szakembereket. Partnerünk a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda (GVTI). Munkatársaik nagy tapasztalattal és napi rutinnal válaszolnak a felvetett kérdésekre.


Azt nem ígérhetjük, hogy minden olvasónk személyesen is megoldási javaslatot kap, de a többeket érintő, fontosabb felvetésekre biztosan válasz születik. És ezek szerkesztett formában meg is jelennek a nyomtatott újságban éppen úgy, mint a delmagyar.hu portálon.


Időről időre meghirdetünk majd egy témát, hogy a levált cipőtalp ne keveredjen az ingyenes – átverős – termékbemutatókkal, a használtautó-vásárlással vagy az ételkiszállítókkal. Induláskor próbálunk szezonálisak lenni, így első témánk a nyári utazás.


Ha még csak az előleget fizette be, de már kérdései vannak az utazási szerződéssel kapcsolatban, ha már visszaérkezett az előszezoni útról, és csalódott az irodában, írja meg nekünk. Ha a közvetítő közvetítőjével utazott, és nem sikerült jól a szabadság, kérdezzen bátran! A GVTI szakemberei válaszaikkal biztosan segítenek.

Kérdéseiket várjuk a delmagyar.hu portálon, itt a Panasznapok „dobozon" keresztül kérdezhetik a szakembereket, oszthatják meg velük tapasztalataikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!