Délmagyar logó

2018. 11. 20. kedd - Jolán 2°C | 7°C Még több cikk.

PR

11.19. 00:00
A jövő technológiái Szegeden: önvezető autótól a virtuális valóságig

Videó A jövő technológiái Szegeden: önvezető autótól a virtuális valóságig

November 21-én komplexitásában egyedülálló rendezvény lesz Szegeden: a résztvevők kiállítás, előadások és workshopok keretében ismerhetik meg a digitális forradalom fő vívmányait. IT világcégek magyarországi részlegei a TIK-ben mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat vállalkozásoknak, IT szakembereknek, a modern technológia iránt érdeklődőknek.

11.07. 00:00
Fölszállott a páva - A Döntők Döntője a Duna Televízión!

Fölszállott a páva - A Döntők Döntője a Duna Televízión!

Különleges évaddal jelentkezik a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató. Ez alkalommal az eddigi évadok legjobbjai mérik össze a tudásukat. A Döntők Döntője alcímet viselő hatodik évadban régi nagy kedvencek lépnek a színpadra. Fontos változás, hogy az előző évadoktól eltérően a zsűri a produkciók szóbeli értékelése után átadja a döntés jogát a televíziónézőknek, így a közönség szavazatain múlik, kik jutnak a december 21-ei döntőbe.

11.02. 00:00
Szerezzen kamatmentes forrást a Kamarai Pénzügyi Alapokból!

Szerezzen kamatmentes forrást a Kamarai Pénzügyi Alapokból!

Még pályázhatnak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagjai a Kamarai Pénzügyi Alapokból szerezhető forrásokra. Az országosan egyedülálló, 21 éves múltra visszatekintő támogatási lehetőséget eddig több mint 620 megyei tagvállalkozás nyerte el. Ebben az évben már több mint 60 millió forintra pályázhatnak a legalább 1 éve önkéntes kamarai tagsággal rendelkező vállalkozások.