Hirdetés

2023.06.30. 00:00

Kedden nyit a Pizza Hut a szegedi Árkádban

Már csak négyet kell aludnod, és kipróbálhatod Szeged legújabb gyorséttermét az Árkádban! Gyere július 4-én, kedden 10 órára a bevásárlóközpont ételudvarához!

PR cikk

Fotó: LightField Studios

Négysajtos pizza, olasz kolbászos pizza, barbeque baconos pizza, csirkés-jalapenos pizza, marhahúsos, sonkás, olasz kolbászos, mozzarellás suprén pizza… Ha máris összefutott a szádban a nyál, akkor írd be a telódba, hogy a nyári szünet legfincsibb napja július 4-én jön el!  

10-kor az Árkádban! 

A világ több országában sikeresen működő Pizza Hut megnyitja első szegedi éttermét, ahol minőségi pizzák, sült tészták, különböző boxok közül válogathatsz! 

Július 4-én, kedden 10 órakor gyere az Árkádba, figyeld a lufikapuval feldíszített gyorséttermet a food courtnál, és legyél az elsők között, aki a pizzakóstolásból nem maradhat ki. 

Európát is meghódítja 

A franchise-rendszerben működő Pizza Hut a világ számos pontján (például Amerika, Kanada, Franciaország, Lengyelország, Szlovákia) elérhető, és hazánkban is több fővárosi és vidéki üzletet találsz. Nagyon szigorú minőségbiztosítási rendszere miatt csakis a legjobb minőségi alapanyagokból készített ételeket kínál, így biztos lehetsz benne, hogy éppen olyan finom pizzát kapsz, mint mondjuk Amerikában, ahol 1958-ban a világon elsőként kóstolhattak Pizza Hut ízeket a vásárlók.  

Kiszállítás egy hét múlva 

Az első napokban csakis helyben fogyasztással barátkozhatsz össze a finomabbnál finomabb harapnivalókkal, de a nyitás után egy héttel máris indul a közkedvelt kiszállítás is. Így mindegy, hogy a Tisza-parti napozás vagy a diákmeló miatt verejtékezel, bárhol, bármikor csillapíthatod éhségedet Szeged legújabb pizzáival! 

Tudjuk, hol (l)eszel idén nyáron! Árkád Szeged, 2. emelet, food court, Pizza Hut gyorsétterem 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában