Hirdetés

2023.12.19. 00:00

A Renor Csapágy csomagátvevő pontként is segít

A karbantartáshoz szükséges alkatrészek beszerzése mellett akár csomagját is feladhatja vagy átveheti a Renor Csapágy hajtástechnikai szaküzletben, amely november óta Packeta csomagpontként is működik.

PR cikk

A Renor Csapágy hajtástechnikai szaküzletben a lakossági forgalom folyamatos bővítése mellett egyre több a céges vásárlás, érdeklődés. A karbantartóüzemek és gyártók beszerzői a városi forgalom elkerülésével, kényelmesen hozzájutnak a szükséges alkatrészekhez.

Szerelők kánaánja

Lakatosüzemek, szerelőműhelyek, szegedi és környező települések kis és nagy termelőüzemei mind megtalálják a gépeik karbantartásához szükséges csapágyakat, csapágyházakat, tartozékokat, szereléshez szükséges elemeket; tömítéseket (szimeringek, O-gyűrűk, tömítőzsinórok, egyéb tömítéstechnikai termékek); ékszíjakat, fogasszíjakat, hosszbordás szíjakat, speciális szíjakat, szíjtárcsákat; ipari tömlőket és szerelvényeiket (tömlők, bilincsek, csatlakozók), mindezt kiemelten jó árakon.

 

Az autó- és motorszerelők, illetve a lakosság kiszolgálását a szaküzlet fontos feladatának tartja. Azokat az ügyes kezű apukákat, szerelni-javítani szerető ezermestereket várják, akik saját maguk szeretik megjavítani egyedül a kerékpárt, a gyerekek rollerét, a fűkaszát, fűnyírót, a kerti kis- és nagygépet, vagy akár az autót, motort.

A Renor Csapágyban megtalálják a görgős láncokhoz kapcsolódóan a lánchajtás elemeit, lánckerekeket; ragasztás- és tömítéstechnikához tartozó ipari ragasztókat, tömítőket, tisztítókat; műszaki segédanyagok vonatkozásában technikai spray-ket, ipari kenőanyagokat; ipari kerekeket, görgőket és ezek tartozékait is. Raktárkészletüket a vevők igényei szerint alakítják. Ha valami azonnal nem lenne elérhető, gyorsan beszerzik.

 

Szakértő segítség

Kollégáik műszaki háttérismerettel, tapasztalatukkal, szakirányú információkkal segítik azokat a vásárlókat, akik biztosak szeretnének lenni, hogy a megfelelő típusú, illetve kategóriájú terméket vásárolják meg. Folyamatosan bővülő Facebook-oldalukon videós tartalmakkal segítik partnereiket.

A naprakész újdonságokért érdemes követni Facebook-oldalukat: 

 www.facebook.com/RenorCsapágy

Széles minőségi paletta

Fontos, hogy mindenki megtalálja a karbantartáshoz szükséges legjobb megoldásokat, ezért termékcsoportjaik többféle minőségi kategóriában is elérhetőek. A megfelelő kategória kiválasztásában szívesen segítenek.

Alsóváros könnyen megközelíthető részén, a Sárkány utcában várnak minden beszerzőt, érdeklődőt. Ha a vásárló olyan beszerzés előtt áll, ami nem az üzlet profilja (például saját arculatú logóval/felirattal ellátott munkavédelmi ruházat, pólók, pulóverek, kabátok), beszerzési irodájuk nyújt segítséget.

 

Elérhetőség: 
Szeged, Sárkány utca 22. 
Telefon: +36-62/661-728 
Mobil: +36-30/569-6265 
E-mail: [email protected] 
Weboldal: www.renortechnika.hu

Nyitvatartás: 
Hétfőtől péntekig: 7.30–17.00; 
szombaton: 8.00–12.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában