Hirdetés

2023.12.04. 00:00

Jótékonykodj és csapj le a kedvezményes belépőkre a Hungi támogatói kártyájával!

Tudod, miért éri meg megvásárolnod a Hungi 10 ezer forint értékű támogatói kártyáját? Egyrészt egy nemes ügyért, másrészt egy rakás kedvezményért, amelyeket december 4-től 2024. február 28-ig használhatsz fel a Hungiban, az OTP Bank – PICK Szeged meccseken és a Global Fitnessben.

PR cikk

Számold ki, mennyit spórolsz azzal, hogy másokon segítesz!

Megéri az árát

Ingyen belépő (sorban állás nélkül) a Hungi szombati bulijaira és a Tesis Partysorozatra, 20 százalék kedvezmény az OTP Bank – PICK Szeged 2024. februári hazai bajnoki és Bajnokok Ligája meccseire megvásárolt belépődre, és heti egy alkalommal ingyenes részvétel a Global Fitness bármely csoportos órájára. Ha kiszámolod, hány alkalommal használhatod fel a kézzel fogható bérletedet, nem nehéz rájönni, megéri 10 ezer forintot beruházni rá.

 

Jótékonykodni jó!

Ráadásul ezzel a karácsonyi ajándéknak is tökéletes kártyával jótékonykodhatsz is: a bérleted árából támogathatod a szegedi Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményét.

Ez a remek ötlet a Hungi csapatának fejéből pattant ki: ugyanis karácsony közeledtével közösségépítésbe fogtak a hungisok. Dr. Gálosi Gyula, a kezdeményezést szervező Hungi Vigadó ügyvezetője elmondta, a folyamatosan bővíthető, de az első körben a sport világából érkezett támogatókból álló összefogás célja, hogy olyan támogatási alapot hozzanak össze, amellyel egy-egy szegedi intézménynek, alapítványnak, szervezetnek segíthetnek.

A támogatói bérletekből befolyt összeg egy részéből elsőként a szegedi Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményének ajánlanak fel, ahol összesen húsz 16 éven felüli, súlyosan, halmozottan sérült, középsúlyosan sérült mozgássérülttel öt szakember foglalkozik. Az intézmény családias légkörben, szívvel-lélekkel nyit világot az ellátottak számára, segíti családjaikat.

 

A szponzori csapat döntése a Makray támogatásáról egybehangzó volt

 – fogalmazott az ügyvezető –, hiszen a Hungi több partnere, köztük számos sportoló, rendszeres kapcsolatban áll a makraysokkal, és valamennyien egyetértettek azzal, hogy a felajánlott pénz jó helyre kerül.

A támogatói bérletet 2023. december 4-től 2024. január 31-ig bárki megvásárolhatja online, illetve személyesen a Hági Udvarban 11–20 óra között, ahol készpénzzel és kártyával is fizethet.

Itt tudsz online vásárolni.

Itt tudsz személyesen vásárolni: Hági Udvar és Étterem (Szeged, Kelemen László u 3.), naponta 11–20 óra között.

Információ: +36-20/327-3767

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában