PR

2024.03.08. 00:00

A tökéletes otthon: napenergiával és hőszivattyúval felszerelt EcoTherm ház

PR cikk

A fenntartható életmód és az energiahatékonyság iránti elkötelezettség egyre inkább az otthontervezés központi tényezőjévé válik. Nem véletlen, hiszen az elmúlt években tapasztalat energiaár emelkedések miatt 20-30 év alatt jelentős különbségek jelentkezhetnek a rezsikiadásokban.

Azok számára, akik keresik a modern, környezetbarát és gazdaságos lakhatási megoldásokat, örömmel mutatjuk be az új, napelemekkel és hőszivattyúval felszerelt ikerházunkat. Az épületgépészeti megoldások mellett a korszerű szigetelés tovább csökkenti az ingatlanok energiaszükségletét.

Ezek az elegáns és praktikus otthonok kiváló választásnak bizonyulnak mindazok számára is, akik a Családi Otthonteremtési Kedvezményt is igénybe kívánják venni a finanszírozáshoz.

 

Az energiatudatos otthonok jövője 

Az EcoTherm otthon egyik legfontosabb előnye a fenntartási költségeken alapul. A ház rezsije egy átlagos épülethez képest a töredéke. Az elektromos áram igények jelentős részét napelemek biztosítják tavasztól őszig, aminek a teljesítménye a téli időszakban is várhatóan 50% feletti. A ház napelemezése során a szakképzett szerelők figyelembe veszik a tető orientációját, így biztosítva a folyamatos áramellátást.

A háztartások legnagyobb havi költsége, ami miatt sokan rettegnek a téli hónapok számláinak megérkezésétől – a fűtés. A hőszivattyúk pedig hatékonyan használják fel a környezet hőjét, hogy fűtést és hűtést biztosítsanak az otthonokban. Ez nem csak gazdaságos megoldás, hanem a hagyományos fűtési rendszerekhez képest is környezetbarát alternatíva.

A készülő ingatlan BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik (Országos Tanúsító Központ), amely alapján elmondható, hogy az ingatlan energiaigénye közel nulla.

 

Kényelem és praktikum családok számára

Az ingatlanok tervezése során kiemelt figyelmet fordítottunk a kényelemre és a praktikumra. A kétszintes elrendezés kiváló lehetőséget kínál a külön életterek kialakítására, megfelelő privát területekkel mind a szülők, mind a gyermekek számára.

Az udvar pedig ideális teret biztosít a szabadidős tevékenységekhez, kerti partikhoz, vagy akár egy kis kertészkedéshez is. Az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően az otthonok komfortosak és fenntarthatóak, megfelelve a mai modern életstílus elvárásainak. A 14 négyzetméteres teraszok pedig kiváló lehetőséget biztosítanak kisebb baráti társaságok fogadására.

Ideális választás fiataloknak

Az ilyen otthonok különösen ideálisak lehetnek fiatal párok és kisgyermekes családok számára, akik szeretnének kiköltözni egy családi házba. A Családi Otthonteremtési Kedvezmény lehetővé teszi számukra, hogy könnyebben hozzáférjenek ehhez a modern, környezetbarát lakhatási megoldáshoz, amely tervezése során külön figyelmet fordítottunk az ingatlanra vonatkozó pályázati feltételeknek való megfelelésnek.

 

Az új napelemekkel és hőszivattyúval felszerelt ikermegoldások nemcsak egy otthont jelentenek, hanem egy életmódot is, amely ötvözi a fenntarthatóságot és a komfortot. Ha Ön is az energiatakarékosság és a környezettudatosság mellett teszi le voksát, ezek az otthonok tökéletes választásnak bizonyulhatnak az Ön és családja számára.

Keressen minket még ma, hogy részleteket tudjon meg az új ikermegoldásokról, és lépjen közelebb álmai otthonához! Engedje, hogy a Solarmania csapata végigvezesse Önt az energiatakarékos otthonok világában!

 

Elérhetőségek:
Csikós Dániel 
Eladó ingatlanok: https://ecothermhazak.hu/elado-ingatlanok/ 
Kivitelezés: https://ecothermhazak.hu Email: [email protected]
Telefon: +36 30 699 0166 
Weboldal: https://ecothermhazak.hu/

Más elképzelése van? Keresse a Solarmania csapatát, akik hasonló EcoTherm házak építését vállalják az alapok elkészítésétől egészen a tetőig.

Éljen a jövő otthonában, amit nem csak a családja, hanem a Föld is megérdemel!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában