Hirdetés

2024.04.02. 10:15

Nézze meg, milyen szép lett a Délmagyarország legújabb kiadványa!

Hurrá, pár hónap, és itt a nyár! Ha nyár, akkor strandszezon, ha strandszezon, akkor csúcsforma: már most kezdődhet a diéta és a mozgás. De hogyan fogjunk hozzá? Erre választ talál a Délmagyarország tavaszi Egészség Magazinjában. A hasznos és változatos tartalomért lapozgassa végig a kiadványt online is!

PR cikk

A tavaszi hónapos retek finom és egészséges, mégsem élhet csak azon az ember, ha fogyni szeretne!

Segítségül több fogyókúrás ételt is ajánl a Délmagyarország legújabb kiadványa, a tavaszi egészségmagazin.

Sokan nem a kerek formák, hanem a problémás bőr – a striák, a foltok, pattanások – miatt nem merészkednek ki a strandra, pedig a kellemetlen bőrhibákra is van gyógymód.

De a sport másra is jó: már 10 perc sport segíthet a mentális problémák – például a stressz, szorongás – feloldásában; ezt bárki kipróbálhatja, főleg tavasszal, amikor csalogat a természet, a jó idő!

A rendszeres szédülés, a horkolás, a romló hallás és látás, a foghibák idővel mindenkit érintenek. Minderre persze létezik gyógyír. Azt például tudta, hogy a csontpótlás saját vérből is lehetséges? Vagy, hogy a hajbeültetés akár egy nap alatt megvalósítható? Hogy olyan hallókészülékek kaphatóak, amelyek tévéhez, telefonhoz, laptophoz is csatlakoztathatók? Egy szép mosoly, egy jó szemüveg sokat javít az életminőségen.

Tájékozódjon az egészségmagazinból, értesüljön a legkorszerűbb módszerekről, gyógymódokról!

Mindehhez kellemes lapozgatást kíván a Délmagyarország!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában