Hirdetés

2024.04.15. 00:00

Jegyezd fel: Ákos-koncert, Szeged, május 4., szombat!

Rohan az idő: 31 évvel ezelőtt jelent meg Ákos első szólólemeze, a Karcolatok. Ez alkalomból a hazai zenei élet állócsillaga tavasszal turnéra indul: HARMINC ÉV című, 2023-as jubileumi műsorával Szegeden is színpadra lép. Május 4., szombat 20 óra, Pick Aréna – ne maradj le róla!

PR cikk

A HARMINC ÉV egy különleges, akusztikus műsor, melyet Ákos – a tavalyi masszív nyári turnéja után – október végén a Magyar Állami Operaházban mutatott be dupla teltház előtt. Ezután december 17-én életében először adott ültetett koncertet a Papp László Arénában, szintén teltház mellett. A jubileumi műsorban közreműködött a pécsi Voisingers kórus, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar is.

Ezt a grandiózus látványú műsort tavasszal három vidéki nagyvárosba is elhozza: április 20-án Győrött az Audi Arénában, április 27-én a debreceni Főnix Arénában, május 4-én pedig a szegedi Pick Arénában örvendezteti meg közönségét.

Figyelem! Több előadás nem lesz! Ha még nem láttad, ne hagyd ki, ha már láttad, de repetáznál, csipkedd magad: a jegyek látványos tempóban fogynak, a szegedi koncertre maradék belépők elérhetők az Eventim hálózatában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában