Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

60 milllió forint, díjmentesen használható mobiltelefonok, gyűjtés

60 millió forintos támogatást ajánlott fel tegnap az árvízi munkálatok elősegítésére a Magyar Telekom, valamint márkái, a T-Mobile, a T-Home és a T-Systems. A pénzt a távközlési cég a Magyar Vöröskereszthez juttatja el.
Az ország több területén továbbra is rendkívül komoly károkat okoznak a megduzzadt folyók és patakok, valamint a belvíz. A 60 milliós támogatás és a telefonos adománygyűjtés mellett a jelentős erőfeszítést és sok résztvevő koordinációját igénylő mentési munkálatok szervezéséhez díjmentesen használható mobiltelefonokkal is hozzájárul a Telekom.

A távközlési cég 200 darab T-Mobile Dominó kártyás telefont bocsát az árvíz által leginkább sújtott településeken élők, illetve a mentési munkálatokban résztvevő lakosság rendelkezésére. A mobiltelefonok szintén a Vöröskereszt szervezésében jutnak el az érintettekhez.

Szerda óta a Magyar Telekom saját dolgozói körében is adománygyűjtésbe kezdett. A dolgozók által felajánlott összeget a cég annak kétszeresével egészíti ki, és az így összegyűlt pénzt folyamatosan juttatja el a Vöröskereszten keresztül a rászorulókhoz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt az új bevásárlónap: június 11., péntek

A nálunk tehetősebb Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már természetes, hogy az emberek… Tovább olvasom