Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

A Kárász utcán nyitott új üzletet a Printker

Szeged – A Nagyáruház épületéből a Kárász utcára költözött Közép-Európa egyik legnagyobb papír-írószer kereskedésének belvárosi boltja, ahol változatlanul alacsony árakkal, óriási választékkal várják vásárlóikat. (X)

– Hétfőn nyitottunk a Kárász utca közepén, hatalmas érdeklődés mellett – mondja Dr. Varga Péter, a Printker vezérigazgatója arról, hogy cégének belvárosi üzlete új helyre költözött.

– Közép-Európa egyik legnagyobb papír-írószer áruházának belvárosi boltja ezután a McDonald’s mellett, az Átriumban várja vásárlóit. Mint a vezérigazgató mondja, könnyen megközelíhető helyen, kedvező árakkal, hosszított nyitva tartással igyekeznek a vevők kedvében járni. A Printker „nagyboltja", a Maros utcai szakáruház változatlanul 1100 négyzetméteren, 20 ezer féle termékkel, minden speciális igényt kielégítve várja az ügyfeleket. Jövőbeli terveik közül a vezérigazgató kiemelte, hogy több hasonló üzletet nyitnak még Szegeden és Csongrád megyében.

– Printker Klub 21 nevű lakossági hűségprogramunk nagy sikerrel működik – hangsúlyozza Dr. Varga Péter. A januárban kezdődött akcióban közel ötezren vesznek már részt. Akár 21 százalékos kedvezménnyel is vásárolhat, aki rendelkezik az egyébként átruházható kártyával. Az igazgató kiemeli, hogy a programban résztvevők természetesen mindkét áruházban jogosultak igénybe venni a P21 klubtagsággal járó kedvezményeket.


Üzleteink

Papír-Írószer - Szeged, Kárász u. 9.
Nyitva tartás: H-P 9.00–19.00, Szo. 10.00–17.00

Maros Szakáruház - Szeged, Maros u. 29.
Nyitva tartás: H-P 8.00-18.00, Szo. 9.00-15.00, Vas. 9.00–12.00

www.printker.hu

– Figyelemre méltó a Printker beszerzési stratégiája is. A közvetlen termékimport következtében több ezer féle termékhez jutnak hozzá a vevők kedvezőbb áron. Ezért tudjuk ilyen alacsonyan tartani árainkat – emeli ki a cégvezető. Több márkának kizárólagos magyarországi forgalmazója a Printker, ilyen például a Luxor íróeszköz család, amely európai minősége ellenére más írószerek árának feléért kapható.

– Az iskolakezdéshez a Magyarországon szintén kizárólagosan forgalmazott Belmil táskákat ajánljuk. A 2013-as kollekció már kapható az áruházainkban, így a Kárász utcai papír-írószer üzletünkben is.

A vevőinktől kapott visszajelzéseknek és elvárásoknak minden szempontból megfelelő, a belváros szívében található, mindenki számára könnyen elérhető új üzletünkben kulturált körülmények között kívánjuk kiszolgálni minden kedves vásárlónkat. Ne feledjék: 2013 áprilisától már a Kárász utcán is Printker!

Költözés miatti kiárusítást tartunk a Nagyáruházban április 28-áig! Ajándéktárgyak, kreatív hobbi termékek, írószerek, füzetek már 19 forinttól kaphatók! Jó böngészést kívánunk!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult modellek a biztonság terén vezető Volvótól

Bemutatkoznak a minden részletükben megújult S60, V60, XC60 ÉS S80, V70, XC70 modellek. (X) Tovább olvasom