Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

A kérdés jogos: vége lesz valaha a válságnak?

Egyre nyomasztja az embereket a pénztelenség, van megoldás? Érdemes-e jósolgatni, vagy bízzuk profikra?

Még mindig válság van? Mikor lesz már vége? Ennél már csak jobb jöhet!

Kérdezgetjük egymást és jósoljuk a jövőt. Ebben a helyzetben számos megoldás kínálkozik, hogy jobbá tegyük anyagi helyzetünket. Sokszor nehéz eldönteni, hogy mi az ami valós megoldást kínál számunkra. A Sinkron Bróker Kft. vezetőjével, Kovács Zoltánnal beszélgetünk, aki egy meglepően új megoldásról beszél.

Tény, hogy a magyar lakosság nagy részét még nyomasztja az elhúzódó pénztelenség, eközben a világ más területein a tőzsdeindexek az elmúlt három évben nagyot emelkedtek. Felmerül a kérdés, hogy ebből mi részesedhetünk-e, és ha igen miként.

- Tehát kinek és miért érdemes elkezdeni tőzsdézni?

- Szinte mindenkinek. Leginkább azért, mert kell az embereknek egy esély, hogy kitörjenek a hétköznapok nyomasztó pénzügyi gondjaiból.
Valamint az elmúlt években beigazolódott, hogy a „rábízom szakértőkre a pénzem" módszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Tehát a pénzügyi felelősségvállalást egyéni szinten kell megoldani.

- Mi az első lépés, amit meg kell tennem ha tőzsdézni szeretnék?

- Be kell szerezni a megfelelő ismereteket képzéseken keresztül és ehhez el kell sajátítani a gyakorlatot. Autodidakta módon ez hat-nyolc év tanuló időt jelent, és rengeteg pénzbe kerül. Tanfolyamokkal és konzultációkkal ez az idő lényegesen lerövidíthető. Tehát mindenkinek a másodikat javaslom.

- Hátrányt jelent-e ha nincs pénzügyi végzettségem, tapasztalatom?

Nem! André Kostolany-val értek egyet, aki azt mondta: A közgazdaságtan és a technika olyan tudományok, amelyek a leendő tőzsdés számára csak komoly hátrányt jelent".

- Ezek szerint előképzettség nélkül is megtanulható a tananyag?
Igen, bármilyen tudásszintnek megfelelő programot tudunk biztosítani a jelentkezők számára. Az ismétlés természetesen ajánlott.

- Mennyi időt kell foglalkoznom vele?

- Ez az egyik legfontosabb kérdés és érdekes rá a válasz is. Mindenki saját maga dönti el, hogy az életének hogyan válik részévé a tőzsde. Természetesen itt is igaz az állítás: minél többet szeretnék belőle kivenni annál nagyobb a ráfordított időmennyiség is. Képzéseinken mutatok olyan stratégiát ahol a ráfordított idő 10 perc félévente. Ezt lehet addig fokozni, hogy valaki napi 8-10 órát tölt gép mellett. Szeretném megjegyezni, hogy pont a fenti problémát feszegetve jutottunk el a kereskedések automatizálásáig, a robotokhoz.

- Mi az, hogy tőzsderobot?

- Egy program, ami végrehajtja az ember elképzeléseit akkor is ha ő maga nincs ott.

- Az ilyen típusú kereskedésnek mik az előnyei?

- Kihasználhatjuk a piacok non-stop nyitva tartását. A robot fizikálisan és mentálisan nem terhelt, olyan helyzetekben is helytáll ahol már az ember nem volna képes cselekedni.

- Hogyan juthatunk bővebb információhoz a témában?

- Rendszeresen tartunk előadásokat és képzéseket. Itt a robotokat is ki lehet próbálni.

- Ez konkrétan mit jelent?

- Legközelebbi rendezvényünk egy Ingyenes Tőzsdenap Szegeden 2012. szeptember 25-én 17 órai kezdettel, ahol a résztvevők lehetőséget kapnak robotjaink kipróbálására. Tehát biztosítunk a számukra egy online kereskedési felületet amit a Budacash Brókerház szolgáltat. Ezen a felületen három kereskedő szoftver működését kísérhetik figyelemmel.

Így mindenki saját maga megbizonyosodhat azok működéséről és megtapasztalhatja, hogy a robotok valódi passzív jövedelmet képesek termelni. Ezennel szeretettel meghívok minden kedves Olvasót a rendezvényünkre, higgyen a szemének.

JELENTKEZÉS >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a robotok is dolgozhatnak helyettünk

A tőzsde ismeretlen és talán misztikus fogalom sokaknak. Pedig egy tanfolyami kurzus elvégzése után… Tovább olvasom