Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

A testünket kaptuk, de hogy mit hozunk ki belőle, az csak tőlünk függ

Jakupcsek Gabriella nem győzi hangsúlyozni az egészséges életmód és a megelőzés fontosságát. Ezért is vállalta el, hogy az Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampány nagykövete legyen.

Mi a célja a kampánynak?
- A kampány során arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a hosszú, aktív élethez elengedhetetlen a prevenció, azaz a megelőzés. Én abban hiszek, hogy az embernek kezelnie kell a testét. - mondja Jakupcsek Gabriella. - Vannak adottságaink, de az, hogy a testünk hová fejlődik, és mennyit tudunk kihozni belőle - nemcsak esztétikailag, hanem fizikai értelemben is - csak rajtunk múlik. Akinek például autója van, az szervizbe viszi, rendszeresen ablakmosót, fagyállót tölt bele, és időnként megnézeti a guminyomást is. Ugyanerről beszélek, amikor azt mondom, hogy egy vérvétel, MR-vizsgálat, ultrahang, egy-egy szűrővizsgálat az életünk része kell, hogy legyen. Amit használok – jelen esetben a testem – időnként megérdemel egy pillanatfelvételt, állapotfelmérést – hangsúlyozza a kampánynagykövet.

Milyen vizsgálatokra szeretné a kampány felhívni a figyelmet?
-Szerencsére a nők nagy része harminc fölött már tudatosan használja ezeket a szolgáltatásokat. De a mammográfia, a mellrákszűrés nem korfüggő! Testünk természetes változásával és használódásával kötelezően igénybe kellene venni ezeket a vizsgálatokat. Ma már számos fiatalnak van mellimplantátuma. Számukra az emlő MR-vizsgálata például nagyon jó módszer az implantátum épségének ellenőrzésére. Akiknek a családjában előfordult már emlődaganatos megbetegedés, azoknak fokozottan javasoltak ezek a rendszeres női szűrések. Remélem, ezekkel az ismeretekkel és a figyelemfelhívással együtt tehetünk a kiegyensúlyozottabb és tudatosabb életért. A többi már az egyén felelőssége.

A rendszeres emlővizsgálat életet menthet!

- Mammográfiai szűrés
- Komplex emlővizsgálat (fizikális vizsgálat, mammográfia, emlő és nyirokrégiók UH-vizsgálata)
- Emlő MR-vizsgálat*

*Legújabb szűrőprogramjainkról és a vizsgálat elérhetőségéről érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső Euromedic Diagnosztikai Központban

Tegyen azért, hogy még sokáig gondoskodhasson családjáról!

Emlődiagnosztikai vizsgálatok igénybevételéhez időpont-egyeztetés szükséges:
• Szeged: +36-30/944-6950
• Budapest–Mammut II: +36-40/91-81-91
• Budapest–Péterfy: +36-30/941-7969
• Debrecen: +36-30/944-6920
• Győr: +36-30/944-6855
• Hatvan: +36-37/540-175/178
• Orosháza: +36-68/411-166/631
• Salgótarján: +36-32/522-054

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiszervezett szolgáltatások - fókuszban a hatékonyság

A számítástechnika, az informatika (legyen szó hardverről, vagy éppen szoftverekről,… Tovább olvasom