Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

A tévézés új élménye

Az innováció terén élen járó T-Home Békéscsabán és Szegeden is elérhetővé teszi ügyfelei számára IPTV szolgáltatását kábeltelevíziós hálózatán, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával.
Az igazi újdonságnak számító fejlesztés eredményeként a korábbiaknál jóval szélesebb körbe, 180 ezer Békés és Csongrád megyei háztartásba juthat el az – eddig csak ADSL, VDSL és optikai hálózaton, megfelelő műszaki feltételek mellett elérhetővé tett – IPTV szolgáltatás.

„Mostantól Békés és Csongrád megyei ügyfeleink is megismerhetik és élvezhetik az interaktív televíziózás élményét kínáló IPTV funkcióit: a megállítható, visszatekerhető élő adást, a több mint 500 mozifilmet már tévépremier előtt kínáló Videotékát, az elektronikus műsorújságot, a programozható műsorrögzítési lehetőséget, a HD képminőséget, a gyerekzárat stb." – mondta Pfeff Dániel, a Magyar Telekom régióvezetője.

IPTV kábelhálózaton már Békéscsabán és Szegeden is.
IPTV kábelhálózaton már Békéscsabán és Szegeden is.

A vállalat ezzel egy időben a szélessávú internetszolgáltatás sávszélességét is bővítette, így mostantól az előfizetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a kábeltévé hálózaton akár már 25Mbit/sec maximális letöltési és 5 Mbit/sec maximális feltöltési sebességű adatátviteli szolgáltatásokat érjenek el. A garantált le/és feltöltési sebesség 4/1 Mbit/sec.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.t-home.hu oldalon, a T-Pontokban és partner üzletekben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálaton található.

Olvasóink írták

 • 8. Roli26 2010. szeptember 06. 08:48
  „horvathi

  Tévedésben vagy... nem kell azt a csatornát nézni amit fel akarsz venni. Akár több csatornáról is lehet felvenni egy időben és közben mást nézni! Több napra előre be lehet állítani a felvételt szóval ezt nem tudom , hogy honnan vetted amit írtál.

  Set-Top-box nélkül meg elég nehéz lenne egy Internet alapú tv szolgáltatást használni.

  Nekem Június vége óta van és semmi gond vele! Hódmezővásárhely”
 • 7. kispacni 2010. szeptember 06. 08:46
  „de akárki, akármit ad, az analog kábeltévé volt eddig a legkényelmesebb rendszer pont úgy és azért, ahogy horvathi írta. Lassan tényleg modem és set top box erdő a lakás.”
 • 6. kispacni 2010. szeptember 06. 08:43
  „mult héten kapcsolták be az InviTV IPTV adását. Nem jó a minőség. Szoltam nekik, és megigérték hangolnak rajta. Ha nem lesz jobb a próbahónap végén visszaadom.”
 • 5. Chuba 2010. szeptember 05. 22:33
  „nekünk május eleje óta iptv van és azóta haszálhatatlan a tv és internet. Egyszerűen nem bírja a tehelést a hálozat. Nekünk 3 set top box van és ha mind be van kapcsolva, nem megy az internet... Eléggé szánalmas ez 2010ben. Sajnos nem én vagyok az egyetlen, aki erre panaszkodik. Sokszor a tv adás is szaggat, olykor kifagy. Most cserélik ki a vezetékeket a környékben. Remélem lesz javuláls végre.”
 • 4. laina 2010. szeptember 05. 15:49
  „horvathi
  Elnézést hogy beleszólok, de pl: a Hello-HD műholdas vétele teljesen tökéletes. Ennél a lehetőségnél működik az adás megállítás, felvétel, visszatekerés. Nyugodtan lehet nézni, egy másik adást a felvételideje alatt. Sőt ha 1 műsorról lekéstünk, és fel szerettük volna venni, egy bizonyos gomb megnyomásával, az előző fél órától kezdi az adás felvételét. Valóban nem 1 nagyszerű dolog hűséget kötni kábeltelevíziós társaságokkal, sőt nem feltétlenül az a jó, ha minden szolgáltatást csak tőlük vásároljuk. Nagy a kínálat, ki kell választani a megfelelőt. Egyiktől az internetet, a másiktól a tv-t. Pl a digi nem sugároz HD minőséget, mert ők tömörítik az adást. Nem tudom, hogy Ön merre lakik, de talán lenne 3 ajánlatom az Ön számára, kedvező áron. Ahol nincs kábel, és a tetőantennával fogják az adást, a föld felszíni digitális adás, szinte tökéletes, egy beltéri egységgel, és nem biztos, hogy kell külön antenna. Sajnos akinek nincs kábeles lehetősége, előbb, utóbb kénytelen lesz beruházni egy ily készülékbe.
  Nem szeretnék itt reklámozni, de voltam ma egy üzletben, ahol a Hello-HD 79 990-FT /bár már lehet ez is reklám/ én ezt tudom adni 9990Ft-ért, + 2990 Ft alapcsomag 34 csatornával.”
 • 3. horvathi 2010. szeptember 05. 13:46
  „A hazai közszolgálati TV csatornák vételének megteremtési lehetősége a kábel TV társaságoknak törvényben előírt kötelettsége.

  Ezzel szemben a Duna II Autonómia csatorna vételét a T-Home - külön kérés ellenére sem - nem teszi lehetővé egyik csomagban sem!

  A szemét multi cégek itt is csak a pénzt nyúlják le, szolgáltatni, megfelelni a törvényi kötelezettsélgeiknek pedig nem hajlandóak.”
 • 2. mcep 2010. szeptember 05. 00:02
  „T-Kábel szerelőket kérdeztem az IPTV-ről, hogy mennyire jó minőségű. Az válaszolták, hogy "új". Tehát még nem tökéletes, nem kiforrott. Várni kell vele. Én maradok az analóg kábeltévénél.”
 • 1. horvathi 2010. szeptember 04. 13:00
  „Ezt az egész "innováció", meg digitális tévé dolog csak és kizárólag a gyártócégek és a kábeltévé társaságok érdekeit szolgálják, hogy mielőbb dobjuk ki a néhány éves, de még kiválóan működő készülékeinket, vagy vegyünk hozzá egyébként semmire se használható set-top box berendezéseket. Cserébe semmi többletet sem kapunk, mert a kép minősége és a szolgáltatás színvonala semmit sem javul.

  Ezzel a "minden készülékhez külön set-top box" marhasággal együtt meg közben legalább 30 évet zuhanunk vissza technikában, hiszen megszűnik az a kényelmes videi (DVD) rögzítési módszer, hogy akár több hónapra előre is beállíthattam a felvevőkészüléket az adott program, adott időben történő rögzítésére, ráadásul a felvétel alatt egy másik műsort is nézhettünk. A set-top box "fejlődés" eredményeként ugyanis minden egyes műsor rögzítése előtt kézzel át kell állítani a set-top boxon a rögzítésre kiszemelt csatornára a készüléket és a felvétel ideje alatt nem szabad hozzányúlni a távszabályozóhoz, átkapcsolni egy másik csatornára, mert akkor elromlik a felvétel.

  Nem lehetne ezt a sez-top box marhaságot megszűntetni és inkább a fogható programcsomagok tartalmát egyedivé, alakíthatóvá tenni?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tévhitek és tények a biztosítási alkuszokról

Tovább olvasom