Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

A Vargha fivérek által továbbfejlesztett Vargha Terápia

Attila és Zsolt természetgyógyászok, Vargha-terápia néven napjainkban már egy jóval komplexebb eljárást alakítottak ki saját praxisaikban.

Vargha Attila és Zsolt
Vargha Attila és Zsolt

A Vargha-fivérek évek óta bizonyítanak. A fővároson kívül elhelyezkedő, eddig Vargha Gyógymódként működő intézményeket Vargha Attila és Vargha Zsolt vezették, vezetik, akik édesapjuk mellett majd tíz évig tanultak, dolgoztak. Több mint öt éve mindketten saját praxist alapítva (Szeged, Kecskemét, Győr, Pécs, Dunaszerdahely) a módszer továbbfejlesztésének önálló útjára léptek.

Önmagukat folyamatosan képezve, és édesapjuk örökségét a legújabb tudományos tények szerint kiegészítve mára elérték, hogy rendelőikben naponta szülessenek csodás gyógyulások.

A név megújult, a módszer már jóval több, immáron a két testvér együtt Vargha terápia néven végzi hivatását kilépve édesapjuk árnyékából. 

A kemény munka gyümölcse beérett: sikeres gyógyulások sorát tudhatják magukénak.
A legújabb tudományos kutatások eredményeivel fejlesztették tovább a már jól ismert talpreflexológiai módszert, mely így jóval eredményesebb is.

A Vargha-testvérek: Attila és Zsolt természetgyógyászok, Vargha-terápia néven napjainkban már egy jóval komplexebb eljárást alakítottak ki saját praxisaikban. Az utóbbi években bebizonyosodott, hogy jól döntöttek, amikor nem ragadtak le a már ismert speciális talpreflexológiai módszernél. Az édesapjuk által képviselt módszer alapjaira építve, azt kiegészítve jóval meggyőzőbb eredményeket tudnak felmutatni.

"A terápiánk alapját képező speciális módszerrel el lehetett érni egy bizonyos gyógyulási rátát, de az évek során bebizonyosodott, hogy a betegségek hátterében vannak olyan, eddig elhanyagolt tényezők, mint például élősködők, toxin-terheltség, hiányállapotok, stresszkezelési nehézségek, amelyekkel foglalkoznunk kell, a tényleges gyógyulás elérése érdekében. Ezek a talpon keresztül nem konkretizálhatók, ezért rendelőinkben a világszinten vezető SCIO biofeedback rendszert alkalmazzuk a fentiek pontos meghatározására, illetve a páciens szervezetére jellemző egyedi paramétereinek feltérképezésére. A vizsgálat során megtudjuk, mit kell kivezetni (vírus, baktérium, toxin stb.), mit kell pótolni (ásványi anyag, vitamin, nyomelem) honnan eredhetnek a terhelések (intoleranciák, allergének)" - mesélte Vargha Attila. Az egyén szervezetének egyedi jellemzőit ismerve - a kezelésekkel párhuzamosan- speciális eljárásokat alkalmazunk ezek megoldására, valamint a gyógyulás minél gyorsabb és maradandóbb elérése érdekében.


A módszer

A terápiás folyamat állapotfelméréssel kezdődik, melynek során a tünetek mögött húzódó funkciózavarok feltérképezése mellett az ezeket kiváltó okokra is rávilágítunk. Meghatározzuk továbbá az egyén számára kedvező, illetve elengedhetetlen életviteli változtatásokat. Az életfunkciók alapjainak helyreállításával rábírjuk a szervezetet a fennálló zavarok kijavítására, tehát az önkorrekcióra.

Az effektív kezelések mellett rendkívül fontosnak tartjuk az egyént érő káros hatások csökkentését, az öntisztító- és anyagcsere-folyamatok helyreállítását, amihez a páciens együttműködése elengedhetetlen. Épp ezért a terápia teljes ideje alatt teljes körű egészségfejlesztő, egészségnevelő tevékenységet folytatunk. A rendszeres kezelések mellett a terápia szerves részét képezi az életviteli tanácsadás, továbbá a betegek és hozzátartozóik partnerként történő bevonása a gyógyítás folyamatába.

80-90 százalékos siker

Az elmúlt években, rendelőinkben végzett statisztikai elemzések azt mutatták, hogy módszerünk a hozzánk érkezők 80-90%-nál bizonyul hatékonynak. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a bennünket felkeresők többségénél elérjük a kívánt eredményt, de nem csak rajtunk múlik, hiszen a gyógyuláshoz a páciens kitartása és következetessége is kell. Épp ezért tartjuk felelőtlenségnek a budapesti intézet nevében oly gyakran hangoztatott garanciavállalást. A rendelőinkben korrekt tájékoztatásra, tiszta kommunikációra törekszünk és vállalható, felelősségteljes döntésekre.

Kinek ajánlott?

"Mellékhatások és ártófaktorok nélküli módszerünk tulajdonképpen minden betegségstádiumban hatékony. Rendelőinkben csecsemőktől az idősekig minden korosztály megfordul, számos olyan gyermek-, illetve öregkori problémából épülnek fel segítségünkkel, mint például a cukorbetegség, emésztési zavarok, magas vérnyomás, idegrendszerrel összefüggő kórképek, allergiák, ízületi panaszok, autoimmun folyamatok - és mindezt akár orvosság függetlenség elérésével. Egy nemrégiben kidolgozott, speciális protokoll alapján bevezetett módszerrel kiegészítve terápiánkat már az autizmusnak nevezett állapotot is egyre eredményesebben kezeljük. Lényegében minden betegségre megoldást adhat ez a komplex, minden területre egyidejűleg ható terápia" – mondta Vargha Attila.

Bejelentkezés, információ:
Vargha Terápia Szeged
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Tel./fax: 06-62/648-243 • Mobil: 06-30/372-4600

Vargha Terápia Kecskemét
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.
Tel.: 06-76/506-764 • Mobil: 06-30/944-2528
www.varghagyogymod.com

(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyedi ügyfélkiszolgálás: kávézó és Telekom üzlet egyben (videóval)

A Telekom innovatív termékeit és szolgáltatásait bemutató, egyedi kialakítású üzlet nyílt a napokban a szegedi Tesco áruházban. Tovább olvasom