Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Ajándék csengettyűdal Várkonyi Andrástól

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. December 9-én Szegeden, a Fekete sas utcai T-Pontban mindehhez Várkonyi András színész nyújt segítséget.

Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija egy Samsung Galaxy táblagéppel felszerelve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban a T-Pontban lesz dolga. Az egyébként íróként is sikeres színész ezúttal közös online játékra invitálja a sorban állókat, illetve bemutatja a Telekom ünnepi csengőhang-applikációját, amellyel akár vele együtt komponálhat bárki karácsonyi dalt. Az így születő szerzeményeket el lehet küldeni e-mailben, meg lehet osztani a közösségi portálokon, de MP3 formátumban le is lehet tölteni. A játékra vállalkozó ügyfeleknek a sztárvendég búcsúzóul autogramot és csengettyű alakú mézeskalácsot ad ajándékba.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ilyen akciót. A december 5-től december 23-ig tartó eseménysorozat alatt 4 budapesti és 18 vidéki T-Pontban várják a sztárok az üzletbe látogatókat A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert a vállalat továbbra is szeretné növelni elégedett ügyfeleinek számát, valamint az üzletek részéről örömmel látták, hogy egy ilyen apró figyelmesség is milyen sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HELYREIGAZÍTÁS

Tovább olvasom