Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Bajban a Gyermekmentő Sterilház

Segítse adó 1 százalékával a beteg gyermekek gyógyulását! (X)
Adó 1% felajánlása ÉLETET ment!
Adó 1% felajánlása ÉLETET ment!
Mi is az a Sterilház?!  Súlyos betegségen áteső / átesett – gyógyulásnak indult – gyerekek és családtagjaik számára segíti a felépülést, megerősödést a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Sterilház Gyermekmentő Missziója. Az életmentő házban összesen öt különálló gyógyuló szoba van. Tudta, hogy a szegényebb családok gyermekei pl. a donor listákon vagy költséges műtétekre várva hátrányt szenvedhetnek?! Mindez azért lehetséges, mert a drága beavatkozások után steril körülmények híján nincs hova - tiszta helyre - hazamenniük, így kezelések elvégzése meg is hiúsulhat. Így ÉLETMENTŐ segítség a Sterilház támogatása!

Jó eséllyel 2013-ban megnyitható állapotba kerül a "MÁTRIX Közhasznú Alapítvány - Steril Szoba (Steril Ház)" a rászorulók gyógyulását, az esélyegyenlőséget segítő céllal. Nyitás után az egyébként rossz körülmények között élő gyerekek a beavatkozások utáni krízis időszakot és a lábadozást (maradandó gyógyulásuk érdekében) biztonságos körülmények között a MÁTRIX Steril Házban tölthetik. És ráadásként: míg a gyerkőcök gyógyulnak, addig az alapítvány lehetőség szerint a családoknak jobb minőségű lakhelykeresésben segít, illetve a meglévő lakhelyüket komfortosabbá próbálja varázsolni.

Segítse Ön is a Gyermekek megmentését!
Segítse Ön is a Gyermekek megmentését!

A sterilház alapjául szolgáló kétszintes ingatlan az alapítvány tulajdonában van, a steril környezet kialakítás, az engedélyeztetés, a ház felszerelése (műszerekkel, bútorokkal) óriási költségekbe kerül. A www.sterilszoba.hu oldalon a támogatni szándékozók bővebb információt kaphatnak a gyermekmentő programról. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány részére adóbevalláskor a 18472273-1-06 adószámra az adó 1% felajánlása életmentő segítség. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány OTP 11735005-20553634 „Segélyalap" számlaszámára magánszemélyek, cégek befizetései révén is támogatható a gyermekmentő misszió. Fogjunk össze a jó célért!

Ha Ötlete van a segítő tevékenység sikeresebbé tételéhez, kérjük vegye fel a kapcsolatot az alapítvánnyal itt: matrix@zug.hu - Segítő figyelmét hálásan köszönjük! A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány a gyermekmentő sterilház mellett jelentős szociális, kulturális, egészségvédő, segítő munkájával méltán érdemes az adó 1 százalék felajánlásra és a tárgyi és anyagi támogatásra.


Weboldal: www.sterilszoba.hu
Facebook-csatlakozás: www.facebook.com/matrix.alapitvany

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!
ÉLETMENTŐ segítségét köszönjük!

A legkisebb támogatás is óriási segítség!
A legkisebb támogatás is óriási segítség!

Nyomtatható nyilatkozatot itt tölthet le (pdf).
(az 1% felajánlása 2 perc, az adó 1% felajánlás kapcsán kérjen segítséget könyvelőjétől vagy bérszámfejtőjétől)

MÁTRIX Sterilház Gyermekmentő Misszió
MÁTRIX Sterilház Gyermekmentő Misszió
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Button mutatta be a kibővülő Vodafone Red szolgáltatáscsomagot

Jenson Buttonnal, a Vodafone McLaren Mercedes világbajnok pilótájával a zsámbéki vezetéstechnikai… Tovább olvasom