Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Ceragem: célunk egy globális egészséges életstílus élenjárójának lenni

Fájdalmai mindenkinek vannak – akár már fiatal korban is. Ez jelzi, hogy szervezetünkben valami hibásan működik. Végleges megoldást nem a tünetek kezelése, hanem az ok megszüntetése jelent. A szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítását a kínai gyógyászatban már régóta alkalmazzák sikeresen. Ezen az elven működik a Ceragem is, mely nem csupán idős korban, kezelésekre, hanem fiataloknak, megelőzés céljából is eredményesen használható.
A kor előrehaladtával mindenkinél felmerül a kérdés: miért fáj. A lába, a háta, a feje vagy az izületei – igazából mindegy. A lényeg, hogy nem érzi magát komfortosan. Panaszkodik a gyerekeinek, később az unokáknak, orvostól orvosig jár, fájdalomcsillapítókat szed, végleges megoldást azonban az esetek többségében nem talál.

A kínai gyógyászatban régóta hatékonyan használják már azt a módszert, melyben nem magát a betegséget kezelik, hanem a szervezetet veszik rá, hogy beindítsa öngyógyító mechanizmusait. Ezen az elven működik a Ceragem készülék is. A berendezés nem valamiféle újdonság: a koreai gyártó vállalat 1998-ban kezdte meg működését. Rengeteg tapasztalat gyűlt tehát össze az évek során, jótékony hatását pedig nem csupán a betegek értékelik. A cég az ezredfordulón megszerezte az ISO 9002 tanúsítványt, egy évvel később az ISO 9001-est is, 3 éven keresztül pedig folyamatosan az ISO legjobb cégének választották meg. 2009-ben már 70 országban volt a cégnek képviselete, több, mint 3000 központtal. A Ceragem mára világ legjobb egészségvédő partnerévé és egy olyan vállalattá nőtte ki magát, amely az egészséges életvitelt hirdeti, miközben egy nagyobb és jobb jövőt épít mindenki számára. Érdemes még tudni a cégről, hogy több leányvállalatot is létrehoztak. Ezek többek között fogprotézisek készítésével, hasformáló-, bőrápoló készülékek, innovatív orvostechnikai eszközök gyártásával és kozmetikai termékek előállításával foglalkoznak.

Ceragem: célunk egy globális egészséges életstílus élenjárójának lenni (galéria)

A Ceragem ágy egy gyógyászati segédeszköz, ami tulajdonképpen egy vízszintes thermo-akupresszúrás berendezés. Száraz meleggel, infra hővel dolgozik: az automatikusan mozgó kövek először ellazítják a hátizomzatot, majd energetizálják az idegpályákat az akupresszúrás pontok stimulálásával.

- A gerincből kilépő idegek kapuit nyitja meg, ezzel pedig a test minden pontjára kihat. A szervek működésében okoz változást, hogy megszűnjön a fájdalom – magyarázta a berendezés elvét Bakó Zoltán, a Ceragem Szeged üzletvezetője. Az évek folyamán számos vendégtől kaptak már visszajelzést, hogy a kezelések segítenek a cukorbetegségen, vérnyomás-problémákon, ízületi fájdalmakon, szembetegségeken, fejfájáson sőt: hallásromláson is. A felsorolásból is látszik, hogy nem csupán az idősek panaszaira tud a Ceragem megoldást kínálni. Kiváló eredményeket érnek el vele például a gerincdeformálódások korrigálásában is, mely akár már kisgyermekkorban is kialakulhat.

A bemutató terem elérhetőségei

6725 Szeged, Vám tér 3/B
Telefon: 20/999-5678
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00–18:00

Ezeket egyébként bárki megtapasztalhatja, a cég filozófiája ugyanis az, hogy a vásárlást minden esetben előzze meg próba. A hagyományos marketing leginkább arra épül, hogy kidomborítja a termék funkcióit és sajátosságait és igyekszik meggyőzni a vásárlót az áru használatának az előnyeiről. A Ceragem egy új koncepciót hozott. Méghozzá azt, hogy a megtapasztalás a legjobb módja annak, hogy egy termékről a legkorrektebb tudást szerezzük meg. Éppen ezért tapasztalatszerző központok jöttek létre, ahol naponta több százan is kipróbálhatják – akár mindennap – az egészségvédő eszközöket.

Szegeden 16 készülék áll folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére. S hogy ki hányszor próbálja ki a berendezést, az sincs megkötve. Van, aki már évek óta rendszeres vendég. És soha nem keresték meg árajánlattal. - Aki tapasztalja jótékony hatását és esetleg más családtagjain is szeretne segíteni, úgyis megveszi – érvelt az üzletvezető.
„Egy személy egészsége hatással van a családra, a környezetre és az országra" - tette filozófiájává a Ceragem. Ha egy beteg ember életét könnyebbé, egészségesebbé teszik a kezelések, az nem csak neki, környezetének is hasznos. Egészségünkkel azonban nem csupán akkor érdemes foglalkozni, ha már problémák vannak. A megelőzés talán még ennél is fontosabb, hiszen ha nem is leszünk betegek, nem szembesülünk az ezzel járó problémákkal. - A gyermekek magukban hordozzák felmenőik bajait. Vagyis érdemes megnéznünk szüleink, nagyszüleink miben szenvednek, hiszen egyfajta jövőképet jelent ez saját magunk számára is – mondta Bakó Zoltán. - Ezért mondjuk, hogy nem csupán idős korban érdemes ezeket a kezeléseket elkezdeni. A Ceragem fiatal korban az egészség megőrzését, a bajok elkerülését segítheti.

Változás nélkül nincs egészség. Azért pedig tenni kell. Lehet, hogy csupán feküdni. A megfelelő helyen. A szegedi képviselet vezetője mindenkit szeretettel vár, hogy kipróbálja a legújabb Ceragem Master V-3 készüléket ingyenesen, szakértő kollégák segítségével és útmutatásával.

Ceragem: célunk egy globális egészséges életstílus élenjárójának lenni (galéria)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós támogatásból megvalósuló képzések a FRONT-MŰVEK Faipari Gyártó és Szolgáltató Kft.-nél

A FRONT-MŰVEK Faipari Gyártó és Szolgáltató Kft. 2012 tavaszán uniós támogatást nyert a Társadalmi… Tovább olvasom