Délmagyar logó

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 6°C | 16°C

Déli-Farm Kft.: Saját márkás termékekkel irány a prémium kategória

Komoly tervek az ország egyik meghatározó állattenyésztési szakáruházánál.
Az 1990-ben alapított takarmányozási- és állattenyésztési szaktanácsadással, agráreszközök értékesítésével foglalkozó Déli-Farm Kft. immáron 3. éve van jelen Szegeden is önálló szakáruházukkal, a Dorozsmai úton. Már messziről üdvözlik az úton elhaladókat az áruház tetején látható óriási állatfejek, amiket ottlétünkkor is egy édesapa és gyermeke csodált. Az idén 25 éves cég ebben az évben is részt vesz a 22. alkalommal megrendezésre kerülő állattenyésztési szakkiállításon, Hódmezővásárhelyen.

Hamarosan benépesül a Déli-Farm Kft. standja XXII. Alföldi Állattenyésztési Szakkiállításon.
Hamarosan benépesül a Déli-Farm Kft. standja a XXII. Alföldi Állattenyésztési Szakkiállításon.

Déli-Farm Kft.
www.delifarm.hu

6728 Szeged, Dorozsmai út 48.
Telefon: 62/556-120
Fax: 62/556-121
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-16:00

 

XXII. Alföldi Állattenyésztési Szakkiállítás

Helye: Hódmezővásárhely, 47. főút
Ideje: 2015. április 24-25-26.
Ahol megtalál minket: II/203-as stand

 
A vállalkozás ügyvezetőjét, ifj. Palotás Sándort kérdeztük, hogy miért fontos számukra a rendezvény?

- A szakma legnagyobb, legmeghatározóbb kiállításáról van szó, ahol alkalom nyílik találkozni a már meglévő partnereinkkel, és a szokásosnál jóval kötetlenebb formában beszélgethetünk a szakmáról. Ezen felül lehetőségünk van új partnereket megismerni és új üzleteket kötni. Nem utolsó sorban itt tudjuk bemutatni új termékeinket is.

- Milyen újdonsággal jelentkezik idén a Déli-Farm?
Ez most valóban különleges év az életünkben, mert egy új terméket - később termékcsaládot - mutatunk be. Ez egy tejpótló borjútápszer, ami a FarmLine Latte nevet kapta. Ezt a terméket már régóta forgalmazza cégünk, de az utóbbi időben egy termékfejlesztésen ment keresztül, és, ezáltal már saját márkanévvel jelent meg a piacon. Az eddigi egyfajta helyett már háromféle variáció közül választhatnak vásárlóink.

- A FarmLine névvel már találkozhattunk az eszköz vonalon. Mondana erről néhány szót?
Néhány évvel ezelőtt a villanypásztor termékeknél vezettük be a márkanevet. Az első családtagok villanypásztor vezetékek, szalagok, szigetelők voltak. Jelenlegi terveink között szerepel, hogy nemsokára egy saját márkás villanypásztor készülékkel is megjelenjünk a piacon. Fontosnak tartottuk, hogy a FarmLine márkanevet a takarmányok körében is bevezessük, így született meg a feljebb említett FarmLine Latte termékcsalád, amit a közeljövőben tovább fogunk bővíteni premixekkel is.

Új termékcsalád a  Déli-Farm Kft.-től: tejpótló borjútápszer.
Új termékcsalád a Déli-Farm Kft.-től: tejpótló borjútápszer.

- Miért fontos egy forgalmazó cég életében, hogy saját márkás termékekkel jelenjen meg?
Egy termék megbízhatóságához, azonosíthatóságához hozzátartozik, hogy egy önálló névvel szerepeljen a piacon. Mivel ezek teljes mértékben saját fejlesztésű, a prémium szegmensbe szánt termékek, ezért nem volt kérdés számunkra, hogy saját márkanévvel lássuk el őket. Termékeink szakáruházunkban, valamint a www.delifarm.hu címen található webshopunkban is megvásárolhatóak. Most hétvégén minden szakmabelit és érdeklődőt várunk Hódmezővásárhelyen, a XXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron, a II/203-as standon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Föld napja a Füvészkertben

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. vár mindenkit szombaton 10 és 16 óra között - az események a szelektív hulladékgyűjtés körül forognak! Tovább olvasom