Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

DJ Bootsie-val gyújtják fel a fényeket

A Zagar zenekar dj-jének hangulatos összeállítása kíséri ma a REÖK karácsonyi fényeinek meggyújtását és az ez alkalomból rendezett, ünnepi fényfestést a palota homlokzatán.
Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa, DJ Bootsie zenél ma 17.30-tól a Reök-palota előtti téren. Az apropó: megkezdi karácsonyi szezonját a Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK. A nyitónapon lámpás fesztivállal várnak kicsiket és nagyokat. 17 órától a délelőtt és délután saját kézzel megalkotott lámpásokkal tehetünk egy kört a REÖK körül, így csempészve fényt a szegedi éjszakába. Újra a palota elé érve különleges, karácsonyi témájú épületfestés és hangulatos zenei aláfestés várja a sétán résztvevőket.

DJ Bootsie-val gyújtják fel a fényeket.
DJ Bootsie-val gyújtják fel a fényeket.

Bootsie zenei stílusa eklektikus, és sokféle közönséget megszólít: elektronika, urbánus hip-hop, magyar népzene, jazz, kísérletezés, kortárs muzsika, hangfestés, filmzenei hatások és a hagyományos zenei keretek is jellemzik szerzeményeit. Külföldön is számos sikert ért el zenéjével, erre az egyik példa: a CSI Helyszínelők című sorozatban többször csendült már fel muzsikája. Ebben a hónapban jelenik meg új albuma, mely új zenei utakat is nyit, és ebből is ad ízelítőt a REÖK eseményére összeállított szettben. A lámpás fesztivál részletes programjáról a reok.hu honlap és a REÖK facebook oldala ad tájékoztatást.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A látogatók segítségével borul karácsonyi fényárba a REÖK

Lámpás felvonulással, karácsonyi épületfestéssel és ingyenes Márton-napi programokkal indítja karácsonyi szezonját a Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK szombaton. (x) Tovább olvasom