Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Egyre vonzóbb a Napfényfürdő

A rendezvényeknek is köszönhetően 22 százalékkal nőtt idén nyáron a vendégszám.

Sikeres szezont zár a Napfényfürdő Aquapolis, amely az idei év első nyolc hónapjában 270 ezer fürdővendéget fogadott, és megőrizte régiós vezető szerepét. Új, az eddigieknél is kedvezőbb bérletkonstrukciókkal készülnek az őszre és a következő szezonra.

Az idei év igazán megmutatta a fürdő értékeit.
Az idei év igazán megmutatta a fürdő értékeit.


A 2010-es nyitás óta a legsikeresebb főszezonját zárta a szegedi Napfényfürdő Aquapolis. Az idei év igazán megmutatta a fürdő értékeit, számszerűsíthető pozitív eredményeket is hozott: az első nyolc hónapban a gyógyászatot nem számítva 270 ezer fürdővendég fordult meg az újszegedi komplexumban. Tavalyhoz képest 22 százalékkal nőtt az idei nyáron a vendégszám, a bevételi, forgalmi adatok pedig 15 százalékkal emelkedtek, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a szegediektől – összegzi az eredményeket Szabó Mihály, a Ligetfürdő Kft. ügyvezető igazgatója. Hangsúlyozza: annak ellenére sem veszítettek vonzerejükből, hogy tovább erősödött a verseny a régióban.

Új szolgáltatásként bevezették a napágyak, napernyők kölcsönzését, augusztus végéig a szokatlanul nagy szárazság ellenére is „életben tartották" a zöld felületeket, és a hagyományokra is figyelve helyreállították a SZUE bejáratánál lévő Szent Erzsébet-ivókutat. Rengeteg rendezvény vonzotta a vendégeket, ilyen volt például a Fitnesz Majális és Caramel koncertje. A fürdőzők egy óriási LED-falon követhették a foci-Eb és az olimpia közvetítéseit.

A nyári szezon véget ért, szerdán bezárták a nyári jegypénztárat, így a vendégek a főpénztáron keresztül juthatnak be a SZUE-ba is. A szegedieknek és a Csongrád megyeieknek januárban 30 százalékra emelték a jegyárkedvezményt, a nyugdíjasok még kedvezőbb árkategóriába kerültek. Jelenleg összesen hatféle bérletkonstrukció közül választhatunk 5-től 99 ezer forintig. Az új, 5 ezer forintos bérletet a nyugdíjasok és az SZTE hallgatói vásárolhatják, amellyel szeptember 15. és február 15. között hétköznapokon korlátlanul használhatják az Aquapolis szolgáltatásait (kivéve a csendes wellness részleget). A 99 ezer forintos felnőtt éves bérlet 2013. szeptember 15-éig érvényes; tulajdonosa már reggel hat órától használhatja a fürdő szolgáltatásait és a többi felnőtt bérlethez hasonlóan egy 14 éven aluli gyermeket ingyen magával vihet.

Kezdődik az ősz: szeptember 24-étől 28-áig sátrat állítanak, műszaki karbantartást, nagytakarítást végeznek a SZUE-ban. Október 8-ától a benti élmény rész karbantartása következik a csúszdák és a medencék teljes felülvizsgálatával. A vezetőség tervei szerint október 12-e délutánjától újra a fürdőzők rendelkezésére áll ez a rész is. (x)


Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Wellness-, Gyógy- és Élményfürdő
6726 Szeged, Torontál tér 1. Tel.: (06-62) 566-488
info@napfenyfurdoaquapolis.com<

www.napfenyfurdoaquapolis.com

Olvasóink írták

 • 16. tavimaszlag 2012. szeptember 14. 22:00
  „vanek: ? én 11re reagáltam, mert az anyagi helyzetünket firtatta, lentebb írtam, hogy csinosítani kellen stb... Idei volt az első nyár, hogy Mórahalom ide jártunk, főleg azért, mert nagyobb a hely! :-) Én is sokkal jobban reklámoznám és már én is ezt ajánlom Móra helyett vidéki,külföldi, pesti ismerőseimnek! Még annyit, hogy szélesebb kínálat kellene a büfékben mint pl. Mórán van és olyan érak mint ott! 1000forintért kopmlett kaját kap a z ember Mórán!”
 • 15. tavimaszlag 2012. szeptember 14. 22:00
  „vanek: ? én 11re reagáltam, mert az anyagi helyzetünket firtatta, lentebb írtam, hogy csinosítani kellen stb... Idei volt az első nyár, hogy Mórahalom ide jártunk, főleg azért, mert nagyobb a hely! :-) Én is sokkal jobban reklámoznám és már én is ezt ajánlom Móra helyett vidéki,külföldi, pesti ismerőseimnek! Még annyit, hogy szélesebb kínálat kellene a büfékben mint pl. Mórán van és olyan érak mint ott! 1000forintért kopmlett kaját kap a z ember Mórán!”
 • 14. TELSTAR 2012. szeptember 14. 21:48
  „Nem csak a napfényfürdőt, egész Szegedet sokkal jobban kellene reklámozni. A hiányzó belső csinosítás szükségességével is maximálisan egyetértek!”
 • 13. Vanek 2012. szeptember 14. 21:36
  „Kedves Tavimaszlag!
  Úgy tűnik, nem érted mit jelent az építő kritika. Én speciel nagyon szeretek a Napfényfürdőbe járni. Viszont látom, hogy sokkal több lehetőség van a fürdőben, mint amit most ki tud használni. Sajnos a főnökség nemigen hallgatja meg az észrevételeket, pedig nagyon sok hasznos javaslat van benne. Én például nagyon szeretném, ha az M5-ös autópályán nemcsak a makói és a mórahalmi fürdőt reklámoznák, hanem a szegedit is. Azt is nagyon szeretném, ha az Aquapolis vendégeit nem vezetnék félre olyan táblákkal, amik szerint fizetős a parkolás, amikor nem is az.”
 • 12. tavimaszlag 2012. szeptember 14. 21:32
  „11: nincs sok pénzünk, de a fiam ha törik, ha szakad leviszem a strandra vagy, ha én nem akkor az apja vagy a barátaink! Szerencsére sok szabin van, így a gyerekem nem cselleng céltalanul...ősztől meg Mórára és az Annafürdőbe járunk,nyáron Mórán is mindíg telt ház volt, egsáltalán nem gazdag emberek járnak oda, hanem átlagosak, mint ide Szegedre is!”
 • 11. JABBA 2012. szeptember 14. 21:10
  „10. tavimaszlag 2012.09.14. 20:44

  Akkor nektek jó mehet. Ha mi elmegyünk, csak a belépő 10 ezer. Ha hetente 1x mgyünk, akkor az 40% ezer Ft.

  Jó, hogy valakinek van ennyi pénze.”
 • 10. tavimaszlag 2012. szeptember 14. 20:44
  „hogy nektek semmi semmi sem jó! Többször voltunk,hetente legalább egyszer idén ebben a fürdőben és nagyon ó volt! Egy kicsit ki kell még a fedett részt csinosítani és jó lesz, mert a csövek a mennyezeten elég cikisek, de ól éreztük magunkat, külföldi vendégeinket is idehoztuk, nekik is tetszett. Borzalmas, hogy egy csomó embernek semmi sem jó, mindennel ba van. A rendezvényeken pl. borfeszt, halfeszt stb... drága a kaja, a fürdőbe a belépő, drága az Árkád stb.. akkor maradjatok otthon, de kritizáljatok mindent!!!”
 • 9. ditta79 2012. szeptember 14. 19:40
  „Persze hogy többen voltak, jó idő és a partfürdő sem üzemelt. :)”
 • 8. Vanek 2012. szeptember 14. 19:40
  „Ahhoz képest, hogy szerintem alig vesz valaki 100 ezer Ft-ért ilyen bérletet. Tegyük fel, egy megyebeli felnőtt és egy gyerek elmegy egy szombat délelőtt a fedett fürdőbe. Nekik most ez 3000 Ft-ba kerül főidényben, azon kívül 3150 Ft-ba. Vagyis 99000 Ft-ért, amennyibe a bérlet kerülne, olyan 32 alkalommal mehetnének be jeggyel az Aquapolisba. Nem unalmas ennyiszer ugyanoda menni? Miért venne bérletet? Biztos izgalmasabb lenne ezért a pénzért kipróbálni a környékbeli 4 évszakos fürdőket is. Egészen biztosan sokan megvennék ezt a szuper bérletet, és nemcsak magyarok, románok, szerbek is. Csak éppen össze kellene fogniuk a fürdőknek.
  Amúgy aki rendszeresen úszik, az más tészta, neki van ennél sokkal olcsóbb bérletlehetősége is.”
 • 7. DobóI 2012. szeptember 14. 15:12
  „Mihez képest?”
 • 6. Vanek 2012. szeptember 14. 14:14
  „A SZUE is azért volt tele, mivel iszonyú meleg volt ez a nyár. Jó lenne, ha egybe volna nyitva a Partfürdővel, mint régen. Ott alig lézengett valaki, miközben a SZUE-ban picike zöldterületen szorongott rengeteg ember.
  Az összefogás tényleg nem divat ebben az országban, de jó volna belátni, hogy ezzel mindenki csak nyerne.”
 • 5. szegedi07 2012. szeptember 14. 13:17
  „A SZUE egész nyáron teli volt, az Aquapolis meg kongott az ürességtől. Ezt nevezik a Napfényfürdő sikerének?”
 • 4. TELSTAR 2012. szeptember 14. 12:27
  „Egy kis környezetrendezés nem ártana!”
 • 3. PipiczGabor 2012. szeptember 14. 12:12
  „Ez Magyarorszag itt nem divat osszegfogni 500 eve.”
 • 2. Vanek 2012. szeptember 14. 09:06
  „Jó lenne, ha az úszásoktatásba bevonnák a fedett élményfürdőt, úgyis töküres hétköznap délelőtt. Gyerekeink áznak-fáznak a SZUE-ban és a Sportuszodában.
  Ugye egyszer lefestik a kerítést a fürdő körül?
  Mi lenne ez a szuper bérlet nemcsak az Aquapolisba lenne érvényes. Miért lenne jó nekem 100 ezer forintért egy olyan bérlet, amely csak ide érvényes. Tessék összefogni több fürdőnek és legyen egy közös bérlet, ami érvényes a környékbeli fürdőkbe is (Makó, Mórahalom, Algyő, Anna, Hmvhely). Ausztriában több, egymástól független siterület is kínál közös bérletet. Nekik összejött.”
 • 1. M.Aurelius 2012. szeptember 14. 08:46
  „Inkább welness mint gyógy a fürdő.
  Ugyanis a beutalós-reumás vendég a gyógymedencét csak 12 óráig használhatja, után kizavarják onnan.
  Akinek csak a du. jó, az nem is kéri ide a beutalót hanem a másikba.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éld át Te is a mobilinternetezés új élményét a T-Mobile 4G/LTE szolgáltatásával!

Július közepétől már Győrben és Győrújbaráton is elérhető a T-Mobile új generációs mobilinternet… Tovább olvasom