Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Éjszakai céljáratok közlekedése a Szegedi Szabadtéri Játékok idején

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – a Szegedi Közlekedési Társaság éjszakai céljáratokat közlekedtet a Szegedi Szabadtéri Játékok előadási napjain (ideértve a megtartott esőnapokat is) a műsorok befejezése után, az alábbi viszonylatokban:

Villamos vonalhálózaton céljáratok indulnak:

- 1-es vonalon Rókus végállomás irányába: Aradi vértanúk tere Rókus végállomás irányú villamos megállóhelyről. 
- 4-es vonalon Tarján végállomás irányába: Dugonics tér Tarján végállomás irányú villamos megállóhelyről. 
- 1-3-4 vonalon Szeged pu., Kecskés és Vadaspark végállomás irányába (körjárat): Aradi vértanúk tere Szeged pu. végállomás irányú villamos megállóhelyről.

A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: az 1-es vonalon Bécsi krt. villamos mh., Szent Ferenc utca autóbusz mh., a 4-es vonalon Szabadkai út autóbusz mh., Szalámigyár autóbusz mh., Vám tér (Rákóczi u.) autóbusz mh., Szivárvány kitérő (Moszkvai krt.) autóbusz mh., és a 3-as vonalon a Londoni krt. autóbusz mh., Kálvária tér autóbusz mh., II. Kórház autóbusz mh., Textilgyári út autóbusz mh. (Vadaspark)

Trolibusz vonalhálózaton céljáratok indulnak:

- 5-8-9 vonalon Makkosház, Vértó és Körtöltés utca végállomás irányába (körjárat): Széchenyi tér trolibusz megállóhelyről.
A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: Széchenyi tér trolibusz megállóhely és Makkosház végállomás közötti valamennyi 9-es vonali trolibusz megállóhelyen, valamint a Makkosházi krt., Vértó, Rókusi II-es Iskola és Körtöltés utca 8-as vonali megállóhelyek. A járat Vértó végállomásra nem közlekedik be!

- 5-9 vonalon Gyermekkórház és Lugas végállomás irányába (körjárat):
A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: Széchenyi tér trolibusz megállóhely és Gyermekkórház végállomás közötti valamennyi 5-ös vonali trolibusz megállóhelyen, valamint a Múzeum megállóhely és Lugas utca közötti 9-es vonali trolibusz megállóhelyeken.

A céljáratok abban az esetben kerülnek indításra, ha az előadások az utolsó menetrend szerinti járatok közlekedése után fejeződnek be.

A járatokat normál díjszabással lehet igénybe venni, tehát érvényes az előreváltott jegy, bérlet, utazási igazolvány, valamint a járművezetőknél 340 forintos menetjegy is váltható.

Szegedi Közlekedési Kft.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rádió 88 Strand Party a Napfényfürdő Aquapoliszban

Vizes pólós váltó úszás, csúszdacsata és SP koncert várja az érdeklődőket július 4-én a Napfényfürdő… Tovább olvasom